Berg Elite Inground Trampoline 430 Grey Levels + Safety Net Deluxe

Merk: Berg Toys
Product: BERG.37.94.13.02
€ 1,919.00 (Adviesprijs) € 1,535.20
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

Berg Elite Inground Trampoline 430 Grey Levels + Safety Net Deluxe

BERG Elite trampolines zijn de beste in zijn soort en krijgt een 5 sterren + beoordeling van de klanten die u voor gingen! Ultieme duurzaamheid en springplezier gecombineerd met de vertrouwde stevigheid en veiligheid.

Productbeschrijving

Berg Elite Inground Trampoline 430 Grey Levels + Safety Net Deluxe

BERG Elite trampolines zijn de beste in zijn soort en krijgt een 5 sterren + beoordeling van de klanten die u voor gingen! Ultieme duurzaamheid en springplezier gecombineerd met de vertrouwde stevigheid en veiligheid. De stevige beschermrand is gemaakt van het beste materiaal waardoor de BERG Elite geschikt is voor intensief gebruik. Daarnaast is de Elite beschermrand ook extreem UV-bestendig. Wil jij het beste van het beste? Dan is de Elite de beste keus!

 

Robuust Frame:

Het stevige frame van de BERG Elite heeft een zinkbehandeling ondergaan en is ook voorzien van een zwarte coating. Hierdoor is het frame extra roestbestendig.

 

BERG heeſt een spel voor trampolines ontwikkeld in samenwerking met leraren uit het basisonderwijs. BERG Levels is een innovatief spel dat kinderen stimuleert om op een leuke manier te leren en te ontwikkelen. Het Levels spel is een spel waarbij kinderen samen of alleen kunnen spelen en hun springtechnieken, geheugen en wiskundige vaardigheden verbeteren. De ‘levels’ variëren van leuke basisspellen tot aan fysiek en mentaal uitdagende trainingen.

 

BERG Levels trampolines zijn uitgerust met een levensgroot springdoek met gekleurde symbolen, drie zachte spelballen en een
speluitleg kaarten in zes talen. Een vrolijk en actief spel voor elke tuin.

 

Bij het Levels spel zit een makkelijke ‘clip-on bag’. Zo kan je de speelballen en de speluitleg netjes opbergen en gaat je Levels spel vele jaren mee.

 

De BERG Elite trampoline inground biedt fantastisch springcomfort voor iedereen. Het ontwerp van de Elite zorgt dat je lang en veilig kan springen op een kwalitatief uitstekende trampoline. De combinatie van de TwinSpring Gold veren met het AirFlow springdoek zorgt voor minder luchtweerstand en een groter springoppervlak. Dit samen zorgt voor lekkerder én hoger springen! Het Safety Net is door de constructie en het materiaal stevig en veilig.

 

Weersbestendig:

Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.

 

TWINSPRING Gold:

BERG Toys heeft een unieke TWINSPRING veer ontwikkeld. Doordat de TwinSpring Gold veren schuin staan, kunnen ze extra lang en soepel zijn zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak. Ook wordt de springenergie geleidelijker opgebouwd. Door deze veer zijn de krachten op het lichaam lager. Dit maakt dat de sprong hoger, veiliger en comfortabeler is.

 

Veilige Beschermrand:

De BERG Elite heeft een extra brede en dikke beschermrand. De veren zijn helemaal afgedekt en het ronde frame is volledig afgeschermd. Op en top veilig en klaar voor gebruik. Extra lange levensduur van de beschermrand door een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC!

 

Springmat met Airflow:

Dit model is voorzien van het unieke BERG Airflow springdoek. Deze laat 50% meer lucht door, zodat je nog lekkerder springt. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.

 

Safetynet Deluxe:

Het Safety Net Deluxe wordt met een grote balein aan de bovenzijde bevestigd en aan de onderzijde stevig vastgebonden aan de palen. Dit zorgt voor een extra strakke afwerking van het net. De zelfsluitende ingang zorgt ervoor dat niemand onverwachts uit de trampoline kan vallen. Daarnaast zijn alle palen voorzien van een fraaie, zwarte hoes gevuld met foam.

 

Garantietermijnen:

Trampolineframe: 10 jaar en beschermrand, springdoek: 2 jaar en veren: 5 jaar.