Berg Inground Talent 240 Trampoline

Merk: Berg Toys
Product: BERG.35.28.47.00
€ 239.00 (Adviesprijs) € 191.20
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Diameter: 240 cm
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Veren: 42
Vorm: Rond
Garantie veren: 2 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Verenhaak
Garantie beschermrand: 1 jaar
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Trampoline Test Gewicht: 250 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 90 min
Gewicht: 22.95
Diameter springdoek: 186 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
In het kort

Een Berg Inground Talent Trampoline kan je mooi in de tuin integreren zodat deze één geheel vormen. Een Berg Inground trampoline heeft lage pootjes van 20 cm waardoor deze niet ingegraven worden. Hierdoor zijn ze beter bestend tegen roest. Het handige framenet onderaan de trampoline zorgt ervoor dat er geen speelgoed onderaan de trampoline kan en dat de lucht vrij kan ventileren.


- Stevig randkussen uit PVC
- Goldspring Talent veren


Hoe deze Berg trampoline ingraven? Klik hier

Productbeschrijving

De Berg Inground Talent Trampoline is een trampoline voor de kleinere tuinen met een scherpe prijs. Deze trampoline is getest in het BERG testcenter en heeft verschillende keurmerken kunnen overtuigen van zijn kwaliteit. Zo heeft deze trampoline een CE en TÜV/GS keuring waardoor aangetoond wordt dat deze trampoline aan alle veiligheidseisen voldoet.


De inground talent heeft dezelfde eigenschappen als de bovengrondse talent trampolines. Het enige verschil bij de inground modellen is dat deze maar 20cm boven de grond komen.


Berg Talent


De beschermrand van de trampoline is zoals we gewoon zijn van Berg gemaakt van kwalitatief PVC met een dikte van 0,35mm met een waterafstotende schuimlaag binnenin van 17mm om de val te dempen. De rand heeft een breedte van 290mm waardoor de veren goed bedekt zijn en de kinderen hun hieraan niet kunnen bezeren.


Het frame heeft 6 korte pootjes en is beschermd tegen roest door de zinklaag die zowel aan de binnenkant als de buitenkant is aangebracht. De trampoline kan je in een uurtje installeren doordat ook dit frame een kliksysteem gebruikt. Hierdoor komen er zeer weinig schroeven tijdens de montage aan te pas.


Het springdoek is gemaakt uit gewoven polypropleen wat gekend is voor zijn goede vering/springervaring en rondom zijn er lussen met veerogen aangebracht om het doek te bevestigen aan het frame met de goldspring talent veren. Het doek is 6 keer rondom gestikt waardoor de naden niet kunnen loskomen.


De Goldspring Talent veren zijn volledig gegalvaniseerd en zorgen voor een soepele sprong.


Garantie voor deze Berg Talent Trampoline

- Frame: 5 jaar*
- Beschermrand: 1 jaar
- Springdoek 2 jaar
- Veren: 2 jaar

* Dit is een verlengde garantie na registratie op de bergtoys.com website.


Bekijk onze montagehulp voor het ingraven van deze inground trampolines via deze link.