Cornilleau Performance 500 Indoor Blauw Tafeltennistafel

Merk: Cornilleau
Product: COR.155600
€ 665.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Afmetingen opgeborgen: L 164 cm x B 74 cm x H 155,5 cm
Afmetingen tijdens spel: L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm
Materiaal Frame: Aluminium
Alleen spelen mogelijk: 1
Montagetijd: 60 min
Garantie: 3 jaar op het geheel (10 jaar op het speelblad)
Materiaal: Nee
In het kort

De Cornilleau Performance 500 Indoor Tafeltennistafel is de Rolls Royce van de indoor tafeltennistafels met de kwaliteit waar Cornilleau al jaren garant voor staat. De 500 indoor tafeltennistafel heeft alle kenmerken van de beste pingpongtafel: Schoonheid, veiligheid, betrouwbaarheid, stevigheid en ergonomisch. Ontworpen om intensief te gebruiken is dit DE tafeltennistafel voor wedstrijden met familie, vrienden en buren.


- Stevig speelblad uit 22 mm MDF
- Aluminium kader van 50 mm dikte
- Dubbele wielen met een dia van 150 mm
- Net is instelbaar in spanning
- Makkelijk te openen of te sluiten
- Remmen op de wielen
- Opslag voor de balletjes in het zijprofiel


Montageservice - Jouw tafeltennistafel op voorhand laten monteren? Klik hier voor meer info.

Productbeschrijving

De Cornilleau Sport 500 Indoor Tafeltennistafel is de Rolls Royce van de indoor tafeltennistafels met de kwaliteit waar Cornilleau al jaren garant voor staat. De 500 indoor tafeltennistafel heeft alle kenmerken van de beste pingpongtafel: Schoonheid, veiligheid, betrouwbaarheid, stevigheid en ergonomisch.
Ontworpen om intensief te gebruiken is dit DE tafeltennistafel voor wedstrijden met familie, vrienden en buren. De performance 500 indoor is niet te vergelijken en zorgt voor een excellente bounce om uw spel nog te verbeteren.
Deze tafel heeft het DSI sluitsysteem met een centrale hendel om de tafel makkelijk alleen te openen of te sluiten en is voorzien van dubbele wielen zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen.


Speelblad is vervaardigd uit 22 mm MDF


Indoor tafels worden steeds met een speelveld uit MDF gemaakt. Dit zorgt voor een goede rebound van het balletje en voor een goede stevigheid van het blad. Een tafel met MDF blad mag je wel niet buiten laten staan omdat dit vocht kan opnemen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 50 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk.


Gebogen standbenen met verstelbare poten


De poten van deze tafeltennistafel zijn gebogen waardoor ze een breder steunoppervlak bieden. Ze zijn gemaakt uit plastiek met aan de beide kanten een aluminium buis voor een optimale stevigheid te garanderen. Een oneffen ondergrond is ook geen probleem met deze tafel want alle 4 de poten zijn apart regelbaar.


Het net is verstelbaar in hoogte en in spanning


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven en op de goede hoogte afgesteld staan.

Ballendispenser onder het speelblad


Onder het speelblad zal je aan de beide kanten van deze tafel een ballendispenser terugvinden. Hierin kan je een 3-tal balletjes kwijt waardoor je tijdens het spel constant kan aanvullen en je niet telkens op zoek hoeft te gaan naar het balletje.


DSI sluitsysteem zorgt voor optimale veiligheid bij kinderen en voor het makkelijk openen of sluiten van de tafel


Een tafeltennistafel moet ook makkelijk te bedienen zijn door kinderen maar het moet veilig zijn. Daarom heeft Cornilleau het DSI sluitsysteem op de markt gebracht. Hierdoor kan je de tafel makkelijk openen of sluiten door aan een hendel te trekken centraal onder het speelveld. Hierdoor zal de tafel geleidelijk openen en kan ze niet in één slag naar beneden vallen.


Plastieken hoekbeschermers aan de hoeken van de tafel


Zowel voor kinderen als volwassenen zorgen de plastieken beschermhoeken voor optimale veiligheid. Tijdens het spel gaat het er dikwijls wild aan toe. Wanneer een balletje recht naar de rand komt en je wil deze nog net terugspelen naar je tegenspeler dan kan het voorvallen dat je tegen de rand aankomt. Door deze hoekbeschermers is dit geen probleem en ben je op elk moment beschermd.


Inklapbaar net voor een compacte opberging


Het net of de nethouder is een onderdeel dat het meeste kwetsbaar is voor beschadiging bij een tafeltennistafel tijdens het verplaatsen. Dit doordat het er dikwijls uitsteekt aan de zijkanten waardoor dit soms achter een deur blijft steken bij een bocht. Hierop heeft Cornilleau een oplossing bedacht met zijn inklapbare netten. Het net zal automatisch naar binnen klappen als je de tafel wil opbergen of het zal naar buiten klappen als je aan het spel begint.


Dubbele wielen voor een makkelijk transport


De dubbele wielen zorgen ervoor dat je de tafel makkelijk kan verplaatsen. De wielen hebben een diameter van 150 mm.


Optimale stabiliteit tijdens het spel door de 2 remmen


Aan elke zijde van de tafel is een rem voorzien. Dit heeft als voordeel dat de tafel tijdens het spel stabiel staat maar ook dat de tafel minder snel kan gaan rollen.


Opslag voorzien voor bats en ballen aan de zijkant van de tafel


Aan elke zijde van de tafel is een opslag voorzien voor de opslag van 2 bats en 3 balletjes. Hierdoor kan je in deze tafel 4 bats en 6 balletjes kwijt waardoor je altijd klaar bent voor een dubbelspel.


Garantie van de tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 94 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.