Cornilleau Sport 100 Indoor Blauw Tafeltennistafel

Merk: Cornilleau
Product: COR.131600
€ 379.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
In het kort

Een Cornilleau Sport 100 Indoor tafeltennistafel is het instapmodel in de Cornilleau Sport Indoor reeks. Deze tafel is voorzien van een stevig MDF speelblad en dubbele wielen voor een makkelijk transport. Kortom de ideale tafel voor wie graag een spelletjes thuis speelt onder vrienden of met de kids.


- Stevig speelblad uit 19 mm MDF
- Aluminium kader van 30 mm dikte
- Dubbele wielen met een dia van 150 mm
- Net is instelbaar in spanning
- Makkelijk te openen of te sluiten


Montageservice - Jouw tafeltennistafel op voorhand laten monteren? Klik hier voor meer info.

Productbeschrijving

De Cornilleau Sport 100 Indoor Tafeltennistafel is de tafel bij uitstek voor wie op zoek is naar een basistafel voor thuisgebruik met de kwaliteit waar Cornilleau al jaren garant voor staat. Deze tafel heeft een sluitsysteem met 2 knopjes aan elke kant om de tafel te openen of te sluiten en is voorzien van dubbele wielen zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen.


Speelblad is vervaardigd uit 19 mm MDF


Indoor tafels worden steeds met een speelveld uit MDF gemaakt. Dit zorgt voor een goede rebound van het balletje en voor een goede stevigheid van het blad. Een tafel met MDF blad mag je wel niet buiten laten staan omdat dit vocht kan opnemen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 28 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk.


Rechte stalen poten die verstelbaar zijn in de hoogte


De poten van deze tafeltennistafel zijn recht en zijn voorzijn van een verstelbaar pootje zodat je de tafel waterpas kan zetten


Het net is verstelbaar in spanning


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven.


Compact technology sluitsysteem


Deze tafeltennistafel beschikt over een sluitsysteem met rode knopjes aan de zijkanten van het paneel. Wanneer je deze knopjes indrukt zal het speelblad ontkoppelen waardoor je de tafel kan openen of sluiten.


Dubbele wielen voor een makkelijk transport


De dubbele wielen zorgen ervoor dat je de tafel makkelijk kan verplaatsen in de tuin of op een terras. De wielen hebben een diameter van 150 mm.


Garantie van de tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 68 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.