EXIT Comet Portable Basketbalpaal

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.46.65.10.00
€ 389.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Materiaal: Nee
In het kort

Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!

Productbeschrijving

Het EXIT Comet Portable Basket systeem is uniek in zijn soort. Het combineert gebruiksgemak, kwaliteit en design!


In hoogte verstelbaar:
De Comet kan in 6 hoogtes versteld worden. Je trekt aan de bedieningsknop aan de achterzijde en schuift het board op de gewenste hoogte. De bedieningsknop vergrendelt zicht automatisch. Zo kan altijd gekozen worden voor de juiste hoogte. Of er nu kleine kinderen basketballen, of volwassenen.


De EXIT Comet Portable Basket is maar liefst verstelbaar in 6 verschillende hoogtes:
- 230cm
- 245cm
- 260cm
- 275cm
- 290cm
- 305cm (wedstrijdhoogte senioren)


Gebruiksgemak; eenvoudig te verplaatsen
De EXIT Comet Portable Basket is uitgerust met een uniek verrijdbaar frame waar de contragewichten in liggen. Hierdoor hoef je het systeem alleen maar iets naar achteren te kantelen om het eenvoudig te kunnen verplaatsen.


Contragewicht
Het onderstel is uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes, waarin 5 zandzakken als contragewicht worden geplaatst. Hierdoor blijft het systeem dan ook stevig staan. Het totale contragewicht bedraagt ongeveer 150 kg (30 kg per zandzak). In tegenstelling tot de systemen met een plastic voet met water, heeft de EXIT Comet geen last van lekkages, schade na een vorstperiode en blijft het altijd veilig staan!


Kwaliteit
Het robuuste frame (ø76mm!), de versterkte basketbalring en stalen achterbord met transparant Polycarbonaat board staan garant voor urenlang speelplezier! Door het vullen van de 5 bijgeleverde zandzakken die u vervolgens in de daarvoor bestemde hoes plaatst, blijft hij ook nog eens stevig staan!


Design
De EXIT Comet Portable Basket is door de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling een aanwinst voor de tuin of oprit.