Exit Foxy Skelter

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.23.10.00.00
€ 99.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

De EXIT Foxy skelter is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud! Zelfs de allerkleinsten kunnen met deze veilige, stoere skelter lekker door de bochten scheuren en crossen door de straten.

 

- Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
- Zeer compleet uitgerust, inclusief sportieve spoiler
- verstelbare stoel (3 standen)
- Zeer kleine draaicirkel; daardoor erg wendbaar
- Pendelas: beide voorwielen blijven ook bij ongelijke ondergrond altijd aan de grond.
- Direct-drive: vooruit en achteruit rijden
- EVA banden: rijd licht en soepel en bandjes kunnen niet lek raken
- Zeer sterk frame (ø38mm framebuis) met robuuste voorbumper
- Gewicht: slechts 9kg
- Verticaal te parkeren en neemt daardoor weinig ruimte in, bv in de garage.
- 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De EXIT Foxy skelter is al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud! Zelfs de allerkleinsten kunnen met deze veilige, stoere skelter lekker door de bochten scheuren en crossen door de straten.


Gebruikscomfort


Doordat de EXIT Foxy een kleine draaicirkel heeft is hij zeer wendbaar en dus eenvoudig hanteerbaar voor de kleine coureur. De comfortabele stoel is eenvoudig , zonder gereedschap, te verstellen in 3 verschillende standen, daardoor kan de Foxy dus meegroeien met het kind. Doordat de skelter over een pendelas beschikt blijven beide voorwielen, zelfs bij een ongelijke ondergrond, veilig op de grond staan. Het frame van de EXIT Foxy is zeer solide (framebuis ø 38mm). De robuuste metalen voorbumper zorgt ervoor dat de sportieve spoiler goed beschermd wordt. De sterke EVA banden kunnen niet lek raken, dus... rijden maar!


Design


De EXIT Foxy skelter is een super coole skelter compleet afgewerkt met sportieve velgen en spoiler! Het sportstuur zelf is al cool maar deze is ook nog eens voorbereid op een soundbox met echte race geluiden welke als accessoire aangeboden wordt. En om het helemaal af te maken ontvang je bij je Foxy een set stickers met letters zodat je je skelter van je eigen naam en "nummerbord" kunt voorzien. Hoe stoer is dat!


De Foxy is voorzien van een voorbereiding voor een aanhanger. Ook aan opberggemak is gedacht; de EXIT Foxy kan verticaal geparkeerd worden en neemt daardoor weinig ruimte in de schuur/garage in. De EXIT Foxy wordt geleverd in een mooie fullcolour verpakking.


De Foxy is voorbereid voor de volgende accessoires (niet standaard inbegrepen):

  • Veiligheidsvlaggetje
  • Geluidsunit, in te bouwen in sportstuurtje
  • Aanhangertje