EXIT Kickback Omni-Trainer

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.43.11.20.00
€ 199.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
In het kort

De EXIT Kickback Omni-­‐Trainer is je unieke trainingsmaatje en hét perfecte trainingsattribuut om je skills van verschillende balsporten te oefenen en te verbeteren!

Productbeschrijving

De EXIT Kickback Omni-­‐Trainer is je unieke trainingsmaatje en hét perfecte trainingsattribuut om je skills van verschillende balsporten te oefenen en te verbeteren!


De Omni-Trainer bestaat uit 2 verschillende zijdes (groen en zwart) die ook nog eens eenvoudig in verschillende hoeken verstelbaar zijn. Zo is de Omni-Trainer geschikt voor allerlei trainingen:
‐ Voetbal (passen, schieten, aannemen, keepen, koppen)
‐ Keeperstraining (onverwachte bounze
‐ reactievermogen trainen , schieten, vangen etc)
‐ Volleybal (slaan, ontvangen, passen)
‐ Handbal (gooien, vangen, keepen)
‐ Waterpolo (gooien, vangen, keepen)
‐ Tchouckball


Groene zijde: 71 cm x 112 cm
‐ fijnmazig net : Schiet of gooi de bal tegen de elastieken van het fijnmazige gedeelte in de groene zijde voor een strakke, 'normale' bounce. Wat echt uniek is is dat deze zijde van de Omni-Trainer in een perfecte hoek te stellen is zodat je de bal super strak kan kaatsen, snel en geruisloos! Geen gebonk tegen de muur meer;-)


Zwarte zijde: 119 cm x 130 cm
De zwarte zijde heeft standaard 2 netjes meegeleverd:
‐ fijnmazig ; voor een strakke, 'normale' bounce
‐ grofmazig; voor een onverwachte bounce. Zo kan je je reactievermogen perfect trainen.
Ga de uitdaging aan en gebruik de zwarte zijde met zijn grofmazige net voor een onverwachte bounce. Oefen je keeperskills of plaats de Omni‐Trainer naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel dat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging!


De Kickback Omni-­Trainer is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart/groen gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! De Omni‐Trainer blijft stevig staan met de meegeleverde ankerset. Deze bestaat uit grondpennen en een zandzak. Deze kan worden gebruikt op gladde ondergrond, om schuiven te voorkomen.