EXIT Lime zwembad ø360x76cm met filterpomp - groen

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.30.12.12.40
€ 179.00 (Adviesprijs) € 69.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Vorm: Rond
In het kort
  • Met filterpomp
  • Uniek design
  • Stabiel frame
  • Duurzame afwerking
Productbeschrijving

EXIT Lime zwembad ø360x76cm met filterpomp - groen

Het EXIT Lime zwembad ø360x76cm is een rond, groenkleurig frame zwembad. Het zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere zwembaden door zijn frisse limoengroene kleur. Ben je op zoek naar een leuk en tegelijkertijd uniek en hoogwaardig frame zwembad in je tuin? Steel de show met de ronde zwembaden van EXIT Toys!

Jarenlang een frisse duik in je zwembad

Ontdek hoe stevig een rond opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke poten van het EXIT Lime zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. In het EXIT Lime zwembad neem je altijd een frisse duik!

Een mooi zwembad voor in je tuin

De vrolijke, felle kleur en het zwarte frame geven het Lime zwembad een unieke uitstraling. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. De ronde vorm van het zwembad creëert een gezellige sfeer en zorgt ervoor dat je eenvoudig met meerdere personen plezier kunt beleven in je zwembad. Kies voor de zwembaden van EXIT Toys, een echte musthave voor in je tuin tijdens de zomer!

Standaard inbegrepen