EXIT Panna-Field Ovaal 795x488cm

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.41.55.15.00
€ 799.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Materiaal: Nee
In het kort

Pannavoetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal en is bij de jeugd erg populairder! Een Panna betekent 'poort', en je maakt een Panna wanneer je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt.

Productbeschrijving

Pannavoetbal is dé trend op het gebied van straatvoetbal en is bij de jeugd erg populairder! Een Panna betekent 'poort', en je maakt een Panna wanneer je de bal tussen de benen van je tegenstander doorspeelt en de bal weer in eigen bezit hebt.


Pannavoetbal speel je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Door middel van behendige voetbaltrucs probeer je je tegenstander af te troeven. Een groot verschil met het standaard voetbalspel is dat de bal niet uit kan gaan of achter kan raken. Het spel gaat dus continu door. Een veel gebruikte manier van uitspelen of passen is het spelen van de bal via de wand aan de zijkanten van het veld en achter de doelen. Maar 'geef' je je tegenstander een Panna, dan win je direct!


Pannaveldjes vindt je meestal alleen op (semi) openbare plekken maar met dit EXIT Panna-Field heeft EXIT Toys nu een pannaveld ontworpen welke eenvoudig in de tuin geplaatst kan worden en ook nog eens betaalbaar is! De boarding is gemaakt van een prachtig zwart metalen frame (gegalvaniseerd en gepoedercoat!), dat aan de binnenkant is bekleed met zwarte PVC panelen. De boarding is snel op- en af te breken doordat de framedelen in elkaar gehaakt worden i.p.v. in elkaar geschroefd. Beide goals zijn volledig geïntegreerd in de boarding en ook voorzien van een metalen frame met een sterk zwart net.


Het EXIT Panna-Field is geschikt voor elke ondergrond waarop gevoetbald kan worden. Zoals bijvoorbeeld een grasveld, maar zeker ook op een verharde ondergrond.


Panna-regels:


- Je speelt 1 tegen 1 of 2 tegen 2.
- Een wedstrijd duurt 3 minuten.
- Je moet binnen 30 seconden op doel schieten.
- Een Panna is direct einde wedstrijd, of de hoogste score wint.
- Bij gelijke stand volgt verlenging van 30 seconden. Hierna eventueel een toss.
- Een Panna is alleen geldig indien je na het door de benen spelen, de bal weer in eigen bezit hebt.
- Vrije trappen moeten binnen drie seconden worden genomen.
- Beperkt lichaamscontact toegestaan.
- Gevaarlijk spel is niet toegestaan.
- De tijd wordt niet stilgezet voor overtredingen of ander oponthoud.
- Respect en Fair Play zijn essentieel bij Panna.