EXIT Silhouette inground trampoline ø427cm met veiligheidsnet - groen

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.12.95.14.40
€ 649.00 (Adviesprijs) € 519.20
Op voorraad
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Diameter: 427 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 3 jaar
Vorm: Rond
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Kleur: Groen
Vorm: Rond
In het kort

EXIT Silhouette inground trampoline ø427cm met veiligheidsnet - groen

De EXIT Silhouette inground trampoline is een grote ronde trampoline met een limoengroene beschermrand. In een handomdraai graaf je een kuil in de grond waar de trampoline in wordt gezet voor een mooi en veilig resultaat.

 

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Limoengroene beschermrand
  • 80 gegalvaniseerde veren van 14,1 cm
  • 4 metalen poten
  • Veiligheidsnet met ritssluiting
  • Verenhaak
Productbeschrijving

EXIT Silhouette inground trampoline ø427cm met veiligheidsnet - groen

De EXIT Silhouette inground trampoline is een grote ronde trampoline met een limoengroene beschermrand. In een handomdraai graaf je een kuil in de grond waar de trampoline in wordt gezet voor een mooi en veilig resultaat. Zo hoef je je als ouders geen zorgen te maken dat de kinderen bij een missprong van een hoge trampoline af kunnen vallen.

De combinatie van een inground trampoline met een veiligheidsnet zorgt voor de ultieme veiligheid. Het bijgeleverde veiligheidsnet is voorzien van gebogen staanders zodat het net strakgespannen staat. Dit is niet alleen extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen, maar het oogt ook rustiger in de tuin. Ook is het veiligheidsnet voorzien van een fluorescerende groene ritssluiting die goed opvalt, zodat je direct kunt zien of de rits goed is gesloten.

De hoogwaardige beschermrand van de Silhouette trampoline dekt de gegalvaniseerde veren volledig af en is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat je voet niet tussen de veren kan komen. De stevige veren staan garant voor goede sprongkracht. Het frame van de Silhouette trampoline is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. De EXIT Silhouette trampolines zijn stoer, stevig en zorgen voor eindeloos springplezier!