Exit Afdekhoes Supreme Ground Level 427cm

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.11.22.14.00
€ 99.00
Op voorraad
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: 5,99
In het kort

Deze afdekhoes is geschikt voor een EXIT Supreme Ground Level trampoline. De Supreme Ground Level weather cover wordt niet aan de trampoline vastgemaakt, maar over de Supreme Ground Level gelegd. De cover is dus iets groter dan de trampoline zelf. De rand van de cover komt dus gewoon op de grond rondom de trampoline te liggen. Aan de binnenkant van de rand zitten lusjes. Hier kunt u de weather cover vastprikken in de grond m.b.v. pennen

Productbeschrijving

Deze afdekhoes is geschikt voor een EXIT Supreme Ground Level trampoline. De Supreme Ground Level weather cover wordt niet aan de trampoline vastgemaakt, maar over de Supreme Ground Level gelegd. De cover is dus iets groter dan de trampoline zelf. De rand van de cover komt dus gewoon op de grond rondom de trampoline te liggen. Aan de binnenkant van de rand zitten lusjes. Hier kunt u de weather cover vastprikken in de grond m.b.v. pennen.


Het materiaal is gemaakt van 0,35mm dik PVC. Dit is hoogwaardiger dan PE, waar de andere weather covers van zijn gemaakt. In de cover zitten afwateringsgaten, die zijn voorzien van netmateriaal, om te voorkomen dat vuil onder de hoes komt.


Een afdekhoes beschermt uw trampoline tegen vuil (bijvoorbeeld onder een boom), maar ook tegen weersinvloeden zoals UV in de zomer en sneeuw en ijs in de winter.