Hapro Mobile Sun HP8540 Clay Blush Zonnebank

Merk: Hapro
Product: HAPRO.35003
€ 1,499.00 (Adviesprijs) € 1,299.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Ruimtebesparend: Ja
Kleur: Clay Blush
Afmetingen Gesloten: L 1100 mm x B 700 mm
UV Lampen: 3 x 500 Watt
Reflector: Ja (parabool)
Analoge Timer: Ja
Duur installatie: < dan 10 sec.
Afmetingen Open: L 1450 mm x B 1100 mm
Tijdschakelaar: Ja
Gewicht (kg): 30,4 kg
Bruiningsgebied: 185 x 75 cm
Voeding: 220/230V
Beschermbrilletjes: Ja
In het kort

Met de Hapro Mobile Sun haalt u de zon in huis! Met dit compacte en gebruiksvriendelijke full-body solarium kunt u op ontspannen wijze genieten van een heerlijke bruiningssessie. De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen

Productbeschrijving

Met de Hapro Mobile Sun haalt u de zon in huis! Met dit compacte en gebruiksvriendelijke full-body solarium kunt u op ontspannen wijze genieten van een heerlijke bruiningssessie. De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen. De hoogte kan bovendien aangepast worden om een optimale afstand tot het lichaam te creëren. Zo kunt u in uw eigen huis op elk gewenst moment een heerlijk zonnebad nemen.


Optimale Afstandsbepaling


Met de afstandsmeter bepaalt u de optimale afstand voor effectief en verantwoord zonnen.


Lampen


De Hapro Mobile Sun bevat 3 x 500 Watt HPA lampen en een parabolische reflector, zodat lichaam en gezicht een mooie egale teint krijgen.


Inklapbaar


De Hapro Mobile Sun is uiterst compact en gebruiksvriendelijk. Het apparaat kan op eenvoudige wijze binnen 10 seconden uitgeklapt worden, waarna deze direct klaar is voor gebruik. De voet hoeft niet onder het bed geschoven te worden, waardoor de Hapro Mobile Sun uitstekend geschikt is voor zonnen op boxspring bedden of overal waar onder het ligoppervlak geen ruimte is. Na een sessie kan het full-body solarium net zo makkelijk weer ingeklapt worden en vervolgens opgeborgen worden op iedere gewenste plaats.


Timer & Sessiegeheugen


Met de analoge timer stelt u, met een maximum van 45 minuten, de juiste tijd in voor uw wellness-zonnebad. Daarnaast is de Hapro Mobile Sun voorzien van een sessie geheugen voor twee personen, waarmee u het aantal bruiningssessies kunt bijhouden.


Geïntegreerde rolwielen


Dankzij de geintegreerde rolwielen kan de Mobile Sun flexibel en eenvoudig worden verplaatst.