Reebok Ergometer Hometrainer B300

Merk: Buffalo
Product: BUF.7205.540
€ 489.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Weerstand: Elektronisch
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Afmetingen: -
Verzendkosten: Gratis
Gewicht: 36
Zadel verstelbaar: Ja
Stuur verstelbaar: Ja
Koppelbaar met tablet: Nee
Vliegwiel swingmassa: 10 kg
Hartslagprogramma: Ja
Display Aanwezig: Ja
In het kort

- M-Force Direct Drive weerstand
- 16 weerstandniveau's
- Vliegwielmassa: 10 Kg
- Groot overzichtelijk scherm
- 9 trainingsprogramma's
- Hartslagmeting via sensoren
- Draadloze ontvanger
- Polar compatible
- Maximaal gebruikersgewicht: 150 Kg
- Verstelbaar COMFORT zadel
- Verrijdbaar middels transportwieltjes

Productbeschrijving

Dit nieuwe model van Reebok combineert comfort, kwaliteit en design. Het is het instapmodel voor de ergometer serie die is uitgerust met de befaamde Direct Drive weerstandsregulering van Reebok.


De B300 heeft een slank en gestroomlijnd design, maar is ondanks dat geschikt voor een gewichtsbelasting van maar liefst 150 Kg.


Met een vliegwielmassa van 10 Kg is de B300 ook geschikt voor het zwaardere werk; de computergestuurde weerstand kent maar liefst 16 niveau's, en dat is méér dan toereikend voor de gemiddelde gebruiker.


De computer biedt 9 verschillende trainingsprogramma's en heeft een geheugen voor 9 verschillende gebruikers. Bij meerdere gebruikers kunnen dus tot 9 individuen hun persoonlijke instellingen en prestatie-geschiedenis gebruiken. Het uiterst overzichtelijke display toont gelijktijdige weergave van tijd, afstand, snelheid, hartslag, rpm, wattage en calorieën.


U kunt tijdens uw training in één oogopslag zien hoe uw training verloopt en wat uw prestaties van dat moment zijn.


Middels ingebouwde sensoren in de handsteunen wordt uw hartslag gemonitoord, en kunt u dus ook op hartslagprogramma's trainen. De B300 heeft ook een ontvanger voor draadloze hartslagmeters van POLAR.


Het zeer comfortabele zadel is zowel horizontaal als verticaal verstelbaar, en de hoek van de handsteunen is ook in te stellen, zodat u geheel naar eigen wens een optimale en comfortabele houding kunt aannemen.


Kortom, zoekt u een comfortabele en praktische ergometer met uitgebreide mogelijkheden in een gestroomlijnd jasje, dan is de nieuwe Reebok B300 wat voor u!