Space Scooter Step X580 - Wit

Merk: Space Scooter
Product: SP.SC.ESS1WT
€ 139.95 (Adviesprijs) € 119.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
In het kort

Space Scooters zijn de laatste jaren de sensatie op step gebied. Het is een must-have voor de kids. Het unieke aan de Space Scooter steps is dat deze aangedreven worden door jouw eigen beweging. Zo moet je de 2 voeten op de plank zetten en vervolgens op en neer gaan.


- De must-have voor de kids
- Haalt een snelheid van 15 km/uur
- Stuur is in de hoogte verstelbaar tussen 95,0 en 107,0 cm
- PU banden gaan bijna niet stuk en zijn makkelijk te vervangen
- Luchtvering voor optimaal rijcomfort
- Makkelijk op te plooien zodat je hem overal mee kan nemen
- Afmetingen ingeklapt: L 88 cm x H 33 cm
- Afmetingen uitgeklapt: L 95 - 107 cm x B 88 cm x H 15 cm
- Gewicht: 8-9 kg
- Max. gebruikersgewicht: +/- 80 kg
- Geschikt vanaf +/- 8 jaar

Productbeschrijving

Deze Space Scooter is het grote model dat geschikt is tot 80 kg. Hierdoor kunnen zowel kinderen als volwassenen op deze step uren fun beleven.


De Space Scooter is de laatste jaren de sensatie op step gebied. Het is een must-have voor de kids. Het unieke aan de Space Scooter steps is dat deze aangedreven worden door jouw eigen beweging. Zo moet je de 2 voeten op de plank zetten en vervolgens op en neer gaan. Zo maak je binnen enkele seconden snelheid tot maar liefst 15 km/uur.


De Space Scooter kan ook gebruikt worden als gewone step als je de plank in de gewone positie laat staan. De Space Scooter heeft een zijstandaard waardoor je hem kan parkeren.


De handrem zorgt ervoor dat je op tijd kan stoppen als je op kruissnelheid bent. De griplaag op het bord zorgt ervoor dat je een constante grip hebt. Verder is de space scooter makkelijk op te vouwen. Hierdoor kan je hem overal meenemen in de wagen.