Sponeta Tafeltennistafel Hobbyline Easy Indoor Groen S1-52I

Merk: Sponeta
Product: SPON.S1-52I
€ 199.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 - 5 werkdagen
Kleur: Groen
Materiaal: Nee
Lengte product in mm: 1440
Breedte product in mm: 100
Hoogte product in mm: 1620
In het kort

De Sponeta Tafeltennistafel Hobbyline Easy Indoor Groen S1-52i is een tafel die makkelijk op te bergen is en prijs/kwaliteit goed scoort wanneer je op zoek bent naar een tafel voor de kinderen op de speelkamer, in de garage of gewoon voor jezelf.


- Speelblad uit MDF met een dikte van 16 mm
- Beschikbaar in 2 kleuren (groen en blauw)
- Makkelijk en compact op te bergen
- Wordt geleverd met netje zodat je direct kan beginnen
- Stevige transportwielen voor een verticaal transport

Productbeschrijving

Deze Sponeta Tafeltennistafel Hobbyline Easy Indoor Groen S1-52i is een perfecte tafel voor wie graag een potje tafeltennis speelt met de kinderen of gewoon onder vrienden. Deze tafel bestaat uit 2 helften zodat je deze makkelijk los kan maken van elkaar om vervolgens de tafel op te bergen. Onderaan elke speelhelft zitten er nl. wieltjes bij deze Sponeta Tafeltennistafel Hobbyline Easy Indoor waardoor je deze makkelijk verticaal kan transporteren.


Officieel wedstrijdformaat


Ook deze tafel heeft het officiële wedstrijdformaat van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm. Hierdoor kan je ook als ervaren speler even meespelen met de recreatieve spelers.


Wordt geleverd met netje


Deze tafel wordt compleet met netje geleverd, zo kan je na het uitpakken van de doos onmiddellijk aan de slag gaan!


Stevige tafel voor een scherpe prijs


Ondanks dat deze tafel uit 2 helften bestaat is deze nog steeds een stevig geheel als ze gemonteerd is. Wanneer je de 2 helften tegen elkaar plaatst kan je het netje bevestigen met 2 connectoren die de 2 speelhelften ook op zijn plaats houden. Het speelblad is gemaakt uit MDF met daarbovenop een coating ter bescherming. Het speelblad heeft een dikte van 16 mm.


Compact op te bergen


Deze tafel kan je in de garage of zolder compact opbergen. Wanneer je de tafelhelften tegen elkaar schuift in verticale stand is de opbergruimte slechts L 152,5 cm x B 9 cm x H 142 cm. De wielen met een diameter van 12,5 cm zorgen voor een veilig transport.