BERG Biky Cross Grey - Met Handrem - Grijs

Brand: Berg Toys
Product: BERG.24.74.71.00
€ 165.00
Have question? Contact us!
Specification
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

BERG Biky Cross Grey - Met Handrem - Grijs

De BERG Biky Cross Grey - Met Handrem - Grijs is een loopfiets voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 5 jaar. Heb jij een wat meer klassieke voorkeur? Of wil je liever door het gras en door de modder? BERG heeft de ideale loopfiets voor jou! Je hebt de keuze uit 4 uitvoeringen: Cross, Retro, City en Mini. Door het uitgesproken design en de dubbele voorvork is de BERG Biky een opvallende en stoere verschijning.

Product details

BERG Biky Cross Grey - Met Handrem - Grijs

De BERG Biky Cross Grey - Met Handrem - Grijs is een loopfiets voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 5 jaar. Heb jij een wat meer klassieke voorkeur? Of wil je liever door het gras en door de modder? BERG heeft de ideale loopfiets voor jou! Je hebt de keuze uit 4 uitvoeringen: Cross, Retro, City en Mini. Door het uitgesproken design en de dubbele voorvork is de BERG Biky een opvallende en stoere verschijning. De loopfiets is gemaakt van lichtgewicht magnesium, heeft een stuuruitslagbegrenzer, een verstelbaar zadel en comfortabele luchtbanden.

 

Pluspunten BERG loopfiets;

* Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
* Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
* Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

 

De kracht van lichtgewicht

Door toepassing van de nieuwste productietechnieken en lichtgewicht magnesium, heeft BERG een bijzonder stevig frame kunnen ontwikkelen met een zeer laag gewicht. Hierdoor is de loopfiets erg gemakkelijk te hanteren, maar vooral geweldig om mee te rijden.Het belang van goede ergonomie
Met zijn lage instap en het in hoogte verstelbare zadel is de Biky loopfiets makkelijk toegankelijk en geschikt voor kinderen met een lengte van 85 cm tot 120 cm. Met de meegeleverde inbussleutel kan de zadelklem eenvoudig worden bediend. Bij de 10” Biky (Biky Mini) begint de zadelhoogte vanaf 29.5 cm en bij de 12” Biky’s (City, Cross en Retro) begint de zadelhoogte vanaf 32 cm. De ingebouwde voetsteuntjes met anti-slip tape zorgen voor moeiteloos balanceren!

 

Gecontroleerd sturen

Op de Biky loopfiets bereid jij je kindje voor op zelfstandig fietsen. Balanceren op twee wielen en tegelijkertijd (leren) sturen is op jonge leeftijd best een uitdaging. Om onverwacht ‘omklappen’ van het stuur te voorkomen, hebben we de BERG Biky voorzien van een stuuruitslagbegrenzer, welke instelbaar is in een stand voor beginners en een stand voor gevorderden.

 

Accessoires

Met de BERG Biky accessoires wordt rijden op jouw loopfiets nog leuker, maar ook veiliger! Zo bescherm je al je slimmigheid met een coole helm en zorg je met een vlaggetje dat grote mensen in auto’s je ook zien. Een fietsstandaard helpt je om je loopfiets overal te parkeren. En voor de echte ruige rijders hebben we zelfs een stuurkussen. Ook kan de loopfiets met de handige schouder draagband gemakkelijk meegenomen worden tijdens een wandeling door het park of de stad.