BERG Buzzy JEEP Sahara Skelter

Brand: Berg Toys
Product: BERG.24.30.12.00
€ 205.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

BERG Buzzy JEEP Sahara Skelter

Met zijn Jeep gril, zijn motorkap, zijn zeldzame stuur en zijn off-road banden biedt deze Jeep Buzzy Sahara onvergetelijk rijplezier. Deze supercoole sensatie op vier wielen is veel stabieler dan een driewieler.

Product details

BERG Buzzy JEEP Sahara Skelter

Met zijn Jeep gril, zijn motorkap, zijn zeldzame stuur en zijn off-road banden biedt deze Jeep Buzzy Sahara onvergetelijk rijplezier. Deze supercoole sensatie op vier wielen is veel stabieler dan een driewieler. Zelfs in de scherpste bochten blijven je voeten stevig op de pedalen. Door zijn formaat en EVA banden kun je de BERG Buzzy binnen en buiten gebruiken. Zelfs regen houd je niet meer tegen om veel plezier aan je skelter te beleven.

De BERG Buzzy’s zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De BERG Buzzy is veiliger en biedt meer speelplezier door de volgende eigenschappen: Voorzien van EVA banden, dus nooit meer lek Helpt bij het trappen. Trapt soepel en licht . Kan voor- en achteruit rijden. Stabiel door de vier wielen. Een schommelas voor de perfecte wegligging. Tijdens het sturen blijven de trappers goed bereikbaar. Traploos te verstellen stuur. Drie standen verstelbare stoel.

Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. TÜV en CE gekeurd.