Berg Champion Trampoline Regular 430 Black + Safety Net Deluxe

Brand: Berg Toys
Product: BERG.35.44.95.03
€ 1,539.00 (Suggested retail price) € 1,231.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 430 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 6 jaar
Vorm: Rond
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Zwart
Shape: Rond
Short description

Berg Champion Trampoline Regular 430 Black + Safety Net Deluxe

Met deze BERG Trampoline Champion met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe - 430 cm - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline.

Product details

Berg Champion Trampoline Regular 430 Black + Safety Net Deluxe

Met deze BERG Trampoline Champion met Veiligheidsnet - Safetynet Deluxe - 430 cm - Zwart ben je verzekerd van jarenlang speelplezier en een veilige trampoline. Je hebt de keuze uit een ronde, ovale of rechthoekige trampoline. Ook heb je de keuze uit een trampoline op poten of een ingegraven trampoline. Bij BERG willen we kinderen inspireren om meer buiten te spelen. Trampoline springen is leuk en een gezonde bezigheid. Met zoveel verschillende soorten en maten biedt BERG voor iedere tuin de geschikte trampoline. Met een BERG trampoline maak jij de vetste sprongen en ben je zeker de stoerste van de buurt!

 

De pluspunten van een BERG trampoline:

- Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
- Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
-  Uitgebreid geteste trampolines om de veiligheid te kunnen garanderen
- Tot 13 jaar garantie op jouw BERG trampoline

 

De BERG Champion trampoline heeft een extra lange levensduur.
Met zijn frisse look is de BERG Champion dé trampoline voor de springer met al wat springervaring. De Champion trampoline heeft een extra lange levensduur. Doordat de boven- en onderlaag van dik PVC is, gaat de beschermrand extra lang mee. Met het springdoek van de Champion maak jij nog hogere sprongen. Hiervoor is de AirFlow techniek ontwikkeld. Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, waardoor je hoger springt. Bij trampolines met TwinSpring veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de perfect jump area aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer. Een BERG Champion gaat jaren mee door de uitstekende kwaliteit van het frame. Op het frame krijg je maar liefst 10 jaar garantie.

 

Een ronde trampoline

Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt, wat de trampoline extra veilig maakt. Op het middelpunt kan je het lekkerste springen op een ronde trampoline. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.

 

Een trampoline op poten (Regular)

Wanneer je liever geen gat graaft in je tuin, is een trampoline op poten een goede keuze. Een trampoline op poten is eenvoudig te installeren en te verplaatsen. Daarnaast is een trampoline op poten goed zichtbaar in je tuin.

 

Deluxe veiligheidsnet

Een veiligheidsnet sluit de trampoline volledig af voor optimale veiligheid. Het Deluxe veiligheidsnet is van zeer hoge kwaliteit netmateriaal. De stevige gebogen palen zorgen voor extra veiligheid. Het Deluxe net heeft een zelfsluitende ingang, waardoor het net nóg veiliger is dan een net met rits.

 

Accessoires voor een trampoline op poten

Om jouw trampoline helemaal af te maken, kun je jouw trampoline uitbreiden met onze trampolineaccessoires. Maak trampoline springen nog veiliger met de combinatie van een veiligheidsnet en een BERG ladder. Bescherm jouw trampoline in de winter met de BERG afdekhoes en zet je trampoline stevig vast met een ankerset.

Meet tijdens het trampoline springen al jouw sprongen, tricks, airtime en draaisnelheden met de BERG AirHive jump tracker. En met de BERG Basketball TwinHoop beleef je nog meer plezier tijdens het trampolinespringen! En om tijdens jouw tricks veilig te landen, heeft BERG ook verschillende Spotting matten.