Berg Elite 430 Airflow Groen Inground Sport Trampoline

Brand: Berg Toys
Product: BERG.37.54.07.00
€ 1,369.00 (Suggested retail price) € 1,095.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 430 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 128
Max. Gebruikers Gewicht: 110 kg
Garantie veren: 5 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Verenhaak
Garantie beschermrand: 5 jaar
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 10 jaar
Trampoline Test Gewicht: 550 kg
Vorm: Rond
Garantie springdoek: 5 jaar
Montagetijd: 60 min
Diameter springdoek: 350 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 27 cm
Short description

- Spring hoger met het nieuwe Airflow springdoek
- Kan in weer en wind blijven staan
- Berg Elite = Topkwaliteit
- Ultrasterke beschermrand = 5 JAAR GARANTIE
- Inground model = staat slechts 27 cm boven de grond
- Makkelijk te monteren door het kliksysteem
- Breedste rand uit het Berg gamma nl. 400 mm breedte
- Geschikt voor professioneel gebruik
- Twinspring veren zorgen voor een soepele springervaring


Hoe deze Berg trampoline ingraven? Klik hier

Product details

De Berg Elite reeks is geschikt voor professioneel gebruik waardoor deze trampoline kan gebruikt worden in restaurants, scholen, campings maar uiteraard ook gewoon thuis!


Deze trampoline is op dit moment beslist één van de sterkste trampolines op de markt op dit moment.

De Berg Elite Trampoline Inground heeft dezelfde specificaties als het gewone bovengrondse model van de Elite.


Door de Berg Elite Inground te installeren doet u zowel uzelf als uw kinderen een groot plezier. Kinderen springen op een hoogte van 20 cm boven het grasveld. Hierdoor springen zij op een veilige lage hoogte. U daarentegen blijft geniet van het mooie zicht in uw tuin, doordat deze trampoline mooi geïntegreerd kan worden.


Het verschil met andere merken inground trampolines, is dat bij dit model de trampoline nog enkele cm's boven het maaiveld staat. Hierdoor kan in tegenstelling tot een volledig ingegraven model, de lucht nog vrij circuleren. Hierdoor zal u hoger kunnen springen.


De kenmerken van de Berg Elite trampoline zijn:

Airflow springdoek & Twinspring Gold veren


Met TwinSpring en AirFlow spring je lekkerder! Dit komt doordat TwinSpring veren meer wikkelingen hebben en schuin staan. Dit zorgt voor meer veren en een groter springoppervlak. Een AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen waardoor je lekkerder en hoger springt.

Veiligheidsrand van de beste kwaliteit!


De beschermrand van de Berg Elite trampolines worden nog steeds met de hand gemaakt. Wanneer u deze rand van dicht bekijkt of even in de handen neemt dan zie je dat dit pure kwaliteit is. Het UV-bestendige materiaal zorgt ervoor dat de rand niet snel kan verbleken van de zon en ook zorgt hij ervoor dat hij minder snel zal slijten dan andere randen. Daardoor heb je ook 5 jaar garantie op deze rand ipv 2 jaar met de andere randen.


Water of regen vormen geen problemen bij Berg Trampolines


Na een regenbui kan je onmiddellijk weer springen. Dit doordat de buizen van de trampoline zowel inwendig als uitwendig gegalvaniseerd zijn. Daarboven is er bovenop de buizen nog een laag zink en een zwarte poedercoat aangebracht. Hierdoor kan de trampoline regen met gemak aan en is deze roestbestendig. De zwarte poten zorgen ook nog voor een extra luxueuze look. De foam in de beschermrand bestaat uit closed-cell-foam materiaal dat geen water opneemt, en de rand beschikt over een waterafvoersysteem.


Extra duurzaam door 8 stiknaden


De veren zijn door middel van speciaal gevormde veerogen aan het springdoek bevestigd en deze zijn maar liefst 8 maal doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en langer in levensduur. 


Optimaal gebruiksgemak door springbrackets


De springbrackets (kliksysteem) zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, dat de poten er niet uit kunnen vallen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruiken of verplaatsen van de trampoline.

Geïntegreerd Framenet:


Onder de trampoline is een framenet geïntegreerd. Hierdoor kunnen huisdieren, kinderen of bepaalde voorwerpen niet onder de trampoline in de uitgegraven kuil terechtkomen.


Unieke Frameconstructie:


De inground trampolines van berg hebben een gepatenteerde frameconstructie. De toprail (de rail waar je de veren in bevestigt) rust op verschillende kleine pootjes die op het gras staan. Hierdoor heb je een perfecte gewichtsverdeling en kan je naar hartenlust springen.