BERG Grand Champion Regular 470 Groen + Safety Net Deluxe

Brand: Berg Toys
Product: BERG.30.35.74.71
€ 1,469.00 (Suggested retail price) € 1,175.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 112
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Garantie frame: 10 jaar
Trampoline Test Gewicht: 600 kg
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 6 jaar
Lengte Veren: 18 cm
Montagetijd: 60 min
Vorm: Ovaal
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 5 jaar
Diameter springdoek: No
Hoogte trampoline/instaphoogte: 95 cm
Short description

- Spring hoger met het nieuwe Airflow springdoek
- Ovalen trampoline = Oogt mooi in de tuin
- Extra dikke rand van 30 mm
- Berg Champion = het best verkozen model door gezinnen!
- Twinspring gold veer zorgt voor een soepele sprong
- Grootste trampoline in het Berg segment L 470 cm x B 310 cm
- Veilig net met een duidelijke ingang
- Makkelijk te monteren door het kliksysteem
- Design veiligheidsnet met ring bovenaan voor extra stevigheid

Product details

De Berg Grand Champion brengt het beste van 2 werelden samen. Het springcomfort van een langwerpige trampoline door het springen in een springlijn en de stevigheid van een gebogen frame.


Deze trampoline is in tegenstelling met de andere trampolines ovaal en op dit moment de grootste trampoline uit het Berg gamma!


Deze trampoline heeft een afmeting van maar liefst L 470 cm x B 310 cm!

 

De kenmerken van de Berg Grand Champion trampoline zijn:

Airflow springdoek & Twinspring Gold veren


Met TwinSpring en AirFlow spring je lekkerder! Dit komt doordat TwinSpring veren meer wikkelingen hebben en schuin staan. Dit zorgt voor meer veren en een groter springoppervlak. Een AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door, dit zorgt voor minder luchtweerstand tijdens het springen waardoor je lekkerder en hoger springt.


Veiligheidsrand met extra bescherming


De beschermrand van de Berg Champion trampolines zijn zoals de Favorit reeks 380 mm breed waardoor ze de veren en de toprail goed afdekken waardoor de kinderen hun niet pijn kunnen doen. Het verschil tussen deze rand en de rand van de favorit reeks zit hem in de dikte. Deze rand is overal 30 mm dik terwijl de rand van de Favorit op de toprail 20 mm dik is en boven de veren slechts 10 mm. Dit lijkt niet veel maar geeft toch een verschil in veiligheid.


Water of regen vormen geen problemen bij Berg Trampolines


Na een regenbui kan je onmiddellijk weer springen. Dit doordat de buizen van de trampoline zowel inwendig als uitwendig gegalvaniseerd zijn. Daarboven is er bovenop de buizen nog een laag zink en een zwarte poedercoat aangebracht. Hierdoor kan de trampoline regen met gemak aan en is deze roestbestendig. De zwarte poten zorgen ook nog voor een extra luxueuze look. De foam in de beschermrand bestaat uit closed-cell-foam materiaal dat geen water opneemt, en de rand beschikt over een waterafvoersysteem.


Extra duurzaam door 8 stiknaden


De veren zijn door middel van speciaal gevormde veerogen aan het springdoek bevestigd en deze zijn maar liefst 8 maal doorgestikt. Dit maakt de trampoline solide, veilig en langer in levensduur. 


Optimaal gebruiksgemak door springbrackets


De springbrackets (kliksysteem) zorgen ervoor dat wanneer de trampoline wordt opgetild, dat de poten er niet uit kunnen vallen. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak bij het opzetten, gebruiken of verplaatsen van de trampoline.

 

De kenmerken van het Safety Net Deluxe zijn:


Eenvoudige toegang en tóch altijd gesloten tijdens gebruik


De zelfsluitende ingang van het veiligheidsnet zorgt ervoor dat de ingang niet kan openstaan tijdens dat je aan het springen bent. De spanning op het net en de velcro zorgen ervoor dat het net telkens gaat aansluiten nadat je in- of uit de trampoline stapt.


Optimale stevigheid van het net en tóch optimaal zicht


Een veilig net is stevig, slijtvast en duurzaam. BERG Toys gebruikt een speciaal net dat optimaal zicht van binnen naar buiten én van buiten naar binnen combineert met optimale stevigheid en duurzaamheid.


Eenvoudige, snelle montage en tóch stevig


Dankzij de speciaal ontwikkelde montagebeugels is het opzetten van een safety net op een BERG trampoline eenvoudig. De installatie van een net neemt ongeveer een 30 min. in beslag.


Perfecte bescherming van de palen


Rond de palen van het safety net zit een dikke foam met daarover nog een zwarte hoes. Dit zorgt ervoor dat de kinderen beschermd zijn als ze tegen deze paal zouden springen, en bovendien ziet het er ook zeer mooi uit.


Verschil met dit deluxe net en het safety net comfort


- Het deluxe safety net heeft bovenaan een ring zitten, waardoor het net strakker opgespannen blijft. Bij een comfort net kan het net na verloop van tijd beginnen hangen.


- Het deluxe net is voorzien van een speciale design dop die er voor zorgt dat het net goed op zijn plaats blijft zitten.