Berg John Deere Buddy Skelter

Brand: Berg Toys
Product: BERG.24.21.24.01
€ 339.00
Have question? Contact us!
Specification
Hoogte: 63
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Garantie: 2 jaar
Transport Type: Type 1
Montagetijd: 30 min
Kleur: Groen
Breedte: 65
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Geschikte leeftijd: Van 3 tot 8 jaar
Type Banden: Allround
Lengte: 115
Inclusief kenteken: Nee
Diameter banden: -
Short description

Een Berg John Deere Buddy Skelter maakt de reeks compleet waardoor er een John Deere is voor elke leeftijd. Deze Berg John Deere Buddy Skelter heeft de echte groene en gele kleur van de tractors.


- Uniek John Deere Design
- Verstelbare stoel en stuur
- BFR-naaf voor het achteruit en vooruit trappen
- Terugtraprem
- Automatische vrijloop voor optimale veiligheid

Product details

Deze Berg John Deere Buddy Skelter heeft het design van de echte John Deere tractors. Zo herkennen we de groene kleur en de gele logo's onmiddellijk.


Zo heeft Berg het mogelijk gemaakt dat er voor elke leeftijd een John Deere bestaat. Deze skelter voldoet aan alle veiligheidseisen waardoor men deze reeds kan besturen vanaf 3 jaar.


Verder is deze skelter voorzien van een bfr-naaf waardoor je makkelijk vooruit of achteruit kan trappen. De schommelas zorgt ervoor dat de achterwielen los van de voorwielen bewegen. Wanneer je dus aan het rijden bent op oneffen ondergronden zullen je wielen aan de grond blijven.


Ook deze go-kart heeft een vrijloopsysteem waardoor de trappers niet doordraaien als je op topsnelheid bent en remmen is ook geen probleem met de terugtraprem.


Zit je niet makkelijk? Ook dit is geen probleem, met het verstelbare stuur en de verstelbare stoel is dit zo opgelost. Mama of papa hebben je hulp nodig of je moet dringend enkele dingen verplaatsen? Geen probleem, u kan deze inladen in de optionele aanhanger.


Deze aanhanger wordt niet standaard bij de skelter geleverd maar kan wel bijbesteld worden via onze webshop.