BERG Skelter Choppy Neo zwart/groen

Brand: Berg Toys
Product: BERG.24.15.01.01
€ 315.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

BERG Skelter Choppy Neo zwart/groen

De BERG Choppy Neo is de nieuwe stoere telg op basis van het Choppy platform. Stoere zwarte kleuren, off road banden en vette graphics maken de Neo tot een coole verschijning.

Product details

BERG Skelter Choppy Neo zwart/groen

De BERG Choppy Neo is de nieuwe stoere telg op basis van het Choppy platform. Stoere zwarte kleuren, off road banden en vette graphics maken de Neo tot een coole verschijning. In combinatie met het motorstuur waan je je the King of the Road.

 

Robuust frame

Met de BERG Choppy heb je jarenlang speelplezier. Deze skelter heeft namelijk een robuust metalen frame dat tegen een stootje kan. Het verstelbare stoeltje zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de BERG Choppy.

 

BFR-systeem

De BERG Choppy is uitgerust met het unieke gepatenteerde BFR-systeem. BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Choppy super eenvoudig en gemakkelijk te berijden. Daarnaast worden veiligheid en maximaal speelplezier perfect gecombineerd door het BFR-systeem.

 

Luchtbanden

De BERG Choppy heeft luchtbanden. Luchtbanden geven minder rolweerstand dan massieve banden. Dit zorgt voor meer comfort en rijgemak. Het zorgt er ook voor dat je sneller kan rijden op een Choppy."