Cornilleau Sport 250 Indoor Blauw Tafeltennistafel

Brand: Cornilleau
Product: COR.132650
€ 448.99
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Afmetingen opgeborgen: L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm
Afmetingen tijdens spel: L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm
Materiaal Frame: Aluminium
Alleen spelen mogelijk: 1
Montagetijd: 60 min
Garantie: 3 jaar op het geheel (10 jaar op het speelblad)
Material: No
Short description

De Cornilleau Sport 250 Indoor tafeltennistafel is één van onze best verkochte tafels in het indoor segment. Deze tafel is zowel thuis in de garage of de zolderkamer te gebruiken of op school. De tafel heeft alles in huis zoals een stevig speelblad, verstelbare pootjes en een net dat je kan verstellen in spanning.


- Stevig speelblad uit 19 mm MDF
- Aluminium kader van 30 mm dikte
- Dubbele wielen met een dia van 150 mm
- Net is instelbaar in spanning
- Makkelijk te openen of te sluiten
- Remmen op de wielen
- Opslag voor de balletjes in het zijprofiel


Montageservice - Jouw tafeltennistafel op voorhand laten monteren? Klik hier voor meer info.

Product details

De Cornilleau Sport 250 Indoor Tafeltennistafel is de tafel bij uitstek voor wie op zoek is naar een basistafel voor thuisgebruik met de kwaliteit waar Cornilleau al jaren garant voor staat. Deze tafel heeft een sluitsysteem met 2 knopjes aan elke kant om de tafel te openen of te sluiten en is voorzien van dubbele wielen zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen.


Speelblad is vervaardigd uit 19 mm MDF


Indoor tafels worden steeds met een speelveld uit MDF gemaakt. Dit zorgt voor een goede rebound van het balletje en voor een goede stevigheid van het blad. Een tafel met MDF blad mag je wel niet buiten laten staan omdat dit vocht kan opnemen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 30 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk.


Rechte stalen poten die verstelbaar zijn in de hoogte en verstevigd door een plastiek voet


De poten van deze tafeltennistafel zijn recht en zijn voorzijn van een verstelbaar pootje zodat je de tafel waterpas kan zetten. In tegenstelling tot de 100 indoor heeft deze tafel pootjes met een extra versteviging uit plastiek zodat de tafel nog steviger op de grond staat.


Het net is verstelbaar in spanning en inklapbaar naar binnen.


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven. Wanneer je de tafel opbergt kan je het net naar binnen klappen zodat het niet kan breken wanneer je de tafel zou verplaatsen.


DSI sluitsysteem zorgt voor optimale veiligheid bij kinderen en voor het makkelijk openen of sluiten van de tafel


Een tafeltennistafel moet ook makkelijk te bedienen zijn door kinderen maar het moet veilig zijn. Daarom heeft Cornilleau het DSI sluitsysteem op de markt gebracht. Hierdoor kan je de tafel makkelijk openen of sluiten door aan een hendel te trekken centraal onder het speelveld. Hierdoor zal de tafel geleidelijk openen en kan ze niet in één slag naar beneden vallen.


Dubbele wielen voor een makkelijk transport


De dubbele wielen zorgen ervoor dat je de tafel makkelijk kan verplaatsen. De wielen hebben een diameter van 150 mm.


Opslag voorzien voor ballen aan de zijkant van de tafel


Aan elke zijde van de tafel is een opslag voorzien voor de opslag van 3 balletjes. Hierdoor kan je in deze tafel 6 balletjes kwijt waardoor je altijd klaar bent voor een dubbelspel.


Optimale stabiliteit tijdens het spel door de 2 remmen


Aan elke zijde van de tafel is een rem voorzien.


Garantie van de tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 74 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.