Cornilleau Sport Star Wars Tafeltennistafel

Merk: Cornilleau
Product: COR.133824
€ 549.00 (Adviesprijs) € 499.00
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Afmetingen opgeborgen: L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm
Afmetingen tijdens spel: L 274 cm x B 152,5 cm (met net 184 cm) x H 76 cm
Materiaal Frame: Aluminium
Alleen spelen mogelijk: 1
Montagetijd: 60 min
Garantie: 3 jaar op het geheel (10 jaar op het speelblad)
Color: Zwart
Material: Nee
Short description

Deze CornilleauStar Wars is al bij de top van de pingpontafels voor thuisgebruik. Met deze tafeltennistafel ga je net dat stapje hoger. Zijn gebogen poten geven uitstekende stbiliteit, de grote wielen geven een robuuste look. Kortom een top tafeltennistafel voor een zeer redelijke prijs.


- Speelveld: 5mm gelaagd hars
- Je kan alleen spelen op deze tafel
- Antireflectie speelblad
- 2 remmen voor optimale stabiliteit
- Opslag voor 4 bats en 6 ballen
- Gebogen standbenen met verstelbare poten (extra stevigheid met 120 mm diameter)
- XXL wielen met een robuuste look
- Inklapbaar net
- Made in France
- Mooi Star Wars Design

Product details

Deze CornilleauStar Wars is al bij de top van de pingpontafels voor thuisgebruik. Met deze tafeltennistafel ga je net dat stapje hoger. Zijn gebogen poten geven uitstekende stbiliteit, de grote wielen geven een robuuste look. Een extra bonus is zijn inklapbaar net wat extra ruimtebesparend is wanneer je de tafel wil inklapen en opbergen. Kortom een top tafeltennistafel voor een zeer redelijke prijs.


De tafel is voorzien van extra grote wielen zodat je de tafel makkelijk kan verplaatsen en zodat ze stevig op de grond staat.


Speelblad is vervaardigd uit 5 mm gelaagd hars

Het speelblad is gemaakt uit hars wat ervoor zorgt dat deze tafel gerust buiten mag blijven staan tijdens regen of sneeuw. Doordat het speelveld uit hars gemaakt is wordt dit ook zeer bestendig tegen schokken van de bat of schokken in het algemeen.


Oefen alvast enkele ballen want op deze tafel kan je ook alleen spelen


Je kan één tafelblad omhoog laten staan waardoor je alvast zelf enkele ballen kan spelen alvorens je begint met je wedstrijd.


Framedikte van 50 mm uit AluZink


Het frame onder het speelblad is gemaakt uit een combinatie van staal, aluminium en zink. Hierdoor is het frame utlrasterk en bestendig tegen roest.


Gebogen standbenen met verstelbare poten


De poten van deze tafeltennistafel zijn gebogen waardoor ze een breder steunoppervlak bieden. Ze zijn gemaakt uit plastiek met aan de beide kanten een aluminium buis voor een optimale stevigheid te garanderen. Een oneffen ondergrond is ook geen probleem met deze tafel want alle 4 de poten zijn apart regelbaar.


Het net is verstelbaar in hoogte en in spanning


Hierdoor zal jouw net altijd strak aangespannen blijven en op de goede hoogte afgesteld staan.


De S in 300S staat voor Soft Top


Alle tafels met een S in het type hebben een Soft Top. Deze Soft Top is een behandeling dat het speelblad gekregen heeft in de fabriek zodat de zon geen of minder reflectie kan geven. Een speelblad met een Soft Top behandeling zal de reflectie van de zon 3 keer verminderen.

DSI sluitsysteem zorgt voor optimale veiligheid bij kinderen en voor het makkelijk openen of sluiten van de tafel


Een tafeltennistafel moet ook makkelijk te bedienen zijn door kinderen maar het moet veilig zijn. Daarom heeft Cornilleau het DSI sluitsysteem op de markt gebracht. Hierdoor kan je de tafel makkelijk openen of sluiten door aan een hendel te trekken centraal onder het speelveld. Hierdoor zal de tafel geleidelijk openen en kan ze niet in één slag naar beneden vallen.


XXL Wielen


Deze wielen zien er zeer strak uit en geven de tafel een stoere en robuuste look. De wielen kunnen bijna alle terreinen aan en hebben een velg uit plastiek met daarbovenop rubber.


Inklapbaar net voor een compacte opberging


Het net of de nethouder is een onderdeel dat het meeste kwetsbaar is voor beschadiging bij een tafeltennistafel tijdens het verplaatsen. Dit doordat het er dikwijls uitsteekt aan de zijkanten waardoor dit soms achter een deur blijft steken bij een bocht. Hierop heeft Cornilleau een oplossing bedacht met zijn inklapbare netten. Het net zal automatisch naar binnen klappen als je de tafel wil opbergen of het zal naar buiten klappen als je aan het spel begint.


Opslag voorzien voor bats aan de zijkant van de tafel


Aan elke zijde van de tafel is een opslag voorzien voor 1 bat. Hierdoor kan je in deze tafel 2 bats opbergen.


Optimale stabiliteit tijdens het spel door de 2 remmen


Aan elke zijde van de tafel is een rem voorzien. Dit heeft als voordeel dat de tafel tijdens het spel stabiel staat maar ook dat de tafel minder snel kan gaan rollen op een oprit wanneer er wind is.


Garantie van de tafel


Alle onderdelen van deze tafel zijn behandeld tegen roest en de witte lijnen op het speelblad zijn speciaal aangebracht waardoor ze niet kunnen verbleken of verdwijnen. In totaal heb je maar liefst 10 jaar garantie op het speelblad en 3 jaar garantie op het geheel.


Gewicht en afmetingen van de tafel


De tafel heeft een gewicht van 67 kg en heeft een afmeting van L 161 cm x B 74 cm x H 155,5 cm wanneer je deze opbergt. Tijdens het spel heeft deze een afmeting van L 274 cm x B 152,5 cm x H 76 cm wat ook de officiële afmetingen zijn bij tafeltennistafels.

Design

Deze tafel is speciaal ontworpen voor de pingpong tafel toch die touch extra te geven met het tof uitziende design.