EXIT AquaFlow Junior-Set

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.55.20.10.10
€ 199.00
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Color: No
Material: No
Short description

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier!

Product details

Wat is er nou leuker dan kliederen met water? De EXIT AquaFlow Junior-Set is een unieke waterspeelbaan voor kinderen en garandeert eindeloos veel speelplezier!


De EXIT waterspeelbaan bestaat uit diverse bakken met 3 sluizen waardoor meerdere kinderen er tegelijk mee kunnen spelen. Door het hoogteverschil stroomt het water vanuit het bovenste waterreservoir als een echte rivier naar beneden en eindigt met een waterval in de opvangbak! Je bepaalt zelf hoe je je waterbaan neerzet omdat de waterbakken een draaipunt hebben en zo in elke gewenste hoek neergezet kunnen worden. Recht, in een bocht, of juist of zig-zaggend. Dankzij de sluizen, die semi-transparant zijn en bedrukt met 7 verschillende waterniveaus, kun je zelf het water laten stromen hoe en tot waar je wilt. Giet water in het waterreservoir en laat je bootje of bal weer mee naar beneden varen. Zo doen kinderen al jong hun eerste ervaringen op met waterstromingen en ontwikkelen ze al spelend hun creativiteit en fantasie. De EXIT AquaFlow Junior-Set is uitgevoerd in een strak design en in de rustige kleuren grijs en naturel staat het ook nog eens mooi in de tuin!


Let op: de EXIT AquaFlow Junior-Set is een schitterend artikel gemaakt van een natuur produkt en dus niet 100% waterdicht. Dit heeft echter geen enkele invloed op de werking van de AquaFlow.


Duurzaam
De EXIT AquaFlow Junior-Set is gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De staanders zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. De sluiswanden zijn gemaakt van WPC; dit is een vezel versterkte kunststof en daarmee een zeer stevig en duurzaam materiaal.


Veilig
De EXIT AquaFlow Junior-Set voldoet aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.


Ook verkrijgbaar in deze serie: EXIT AquaFlow Mega-Set, EXIT AquaFlow Super-Set, EXIT AquaFlow Pomp+Slang en een AquaFlow Opstapje!


Product afmetingen (cm): Lengte Breedte Hoogte
- Waterreservoir 44x44x10cm
- Goot 1 110x25,5x10cm
- Goot 2 105x25,5x10cm
- Opvangbak 48x48x10cm