EXIT Cheetah Skelter Met Aanhangwagen - Groen/Zwart

Product: EXIT.23.70.00.80
€ 349.00
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 1 tot 3 werkdagen
Geschikt vanaf: 5 jaar
Color: Zwart
Material: No
Short description
  • Voor kinderen van 5-12 jaar
  • In 3 standen verstelbaar
  • Inclusief koplampen en knipperlichten
  • Aanhangwagen met kiepstand
Product details

EXIT Cheetah skelter met aanhangwagen - groen/zwart

De EXIT Cheetah skelter met aanhangwagen is een zwarte skelter met groene aanhangwagen voor kinderen van 5-12 jaar. Deze combinatie is eenvoudig te bedienen, licht van gewicht en dankzij de verstelbare zitting kan de skelter een aantal jaren met de kinderen meegroeien. Maak je skelter en aanhangwagen uniek met de meegeleverde stickers en beleef de leukste avonturen met vriendjes en vriendinnetjes!

Supersnel en wendbaar

Met de EXIT Cheetah skelter en aanhangwagen maak je eenvoudig kleine bochten en race je razendsnel over straat. De skelter heeft een terugtraprem en kan zowel voor- als achteruitrijden. De stevige, flexibele as zorgt ervoor dat beide voorwielen, ook bij ongelijke bodem, veilig op de grond blijven staan.

Functionele aanhangwagen

In de meegeleverde skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B achter je Cheetah skelter. Dankzij het sterke frame en de stevige, ruime kunststof laadbak kun je met de Cheetah aanhangwagen tot wel 10 kilo vervoeren. Met de functionele kiepstand kan de inhoud uit de aanhangwagen worden verwijderd zónder dat de aanhangwagen van de skelter losgekoppeld hoeft te worden. Het zware werk kun je dus voortaan aan de skelter aanhangwagens van EXIT Toys overlaten.

En wil je ook een keer zonder de aanhangwagen op de skelter rijden? Geen probleem! De EXIT Cheetah aanhangwagen is licht van gewicht en door de meegeleverde bevestigingspin eenvoudig los te koppelen en weer aan de skelter te bevestigen.

Stevig, stoer en sportief!

Doordat de skelter en aanhangwagen in hetzelfde design zijn uitgevoerd, rijd jij geheel in thema door de straat! Het stootvaste zwarte frame, de sportieve velgen en de spoiler geven de skelters met aanhangwagen een stoere uitstraling. Klaar voor de start? Race rond met de Cheetah skelter en aanhangwagen van EXIT Toys!

Standaard inbegrepen

  • Cheetah skelter
  • Cheetah skelter aanhangwagen
  • Bevestigingspin voor aanhangwagen
  • Spoiler en coole stickers
  • Handleiding