EXIT Elegant Premium inground trampoline 214x366cm met Deluxe veiligheidsnet - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.08.40.72.00
€ 899.00 (Suggested retail price) € 809.10
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 5 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 54
Diameter: 214 x 366 cm
Vorm: Rond
Garantie veren: 5 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Lengte Veren: 21,6 cm
Max. Gebruikers Gewicht: 80 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 60 min
Trampoline Test Gewicht: 400 kg
Diameter springdoek: 235 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 78 cm
Short description

EXIT Elegant Premium inground trampoline 214x366cm met Deluxe veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant Premium inground trampoline met Deluxe veiligheidsnet is een rechthoekige trampoline van zeer goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok. Deze trampoline graaf je deels in de grond, wat niet alleen extra veilig is maar ook mooi oogt in de tuin.

Product details

EXIT Elegant Premium inground trampoline 214x366cm met Deluxe veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant Premium inground trampoline met Deluxe veiligheidsnet is een rechthoekige trampoline van zeer goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok. Deze trampoline graaf je deels in de grond, wat niet alleen extra veilig is maar ook mooi oogt in de tuin. De Elegant Premium inground trampolines met Deluxe veiligheidsnet zijn veilig, mooi en eenvoudig op te bouwen!

Ook aan duurzaamheid is bij de EXIT Elegant Premium inground trampolines gedacht. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. De extra lange dubbel conische premium-veren, die 21,6 cm lang zijn, zorgen voor de ultieme springervaring met een perfecte bounce en zachte landing.

De zwarte rok kan met een ritssluiting snel aan de beschermrand worden bevestigd. En de beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. De vulling in de beschermrand is dikker in vergelijking met de standaard EXIT Elegant inground trampoline en de extra dikke PVC toplaag op de beschermrand zorgt er tenslotte voor dat deze langer meegaat, super duurzaam dus!

Bij de EXIT Elegant Premium inground trampolines wordt een veiligheidsnet geleverd. Het Deluxe veiligheidsnet heeft een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur en biedt éxtra bescherming, omdat de inground trampoline al laag aan de grond staat. Daarnaast biedt het Deluxe veiligheidsnet een hoge kwaliteit. Het net staat altijd mooi gespannen door glasfiberringen aan zowel de boven- als onderkant. Het veiligheidsnet is hoogwaardig afgewerkt, zelfs bij het extra dikke schuim rondom de palen is dat goed terug te zien. De Elegant Premium inground trampoline is voorzien van alle gemakken voor urenlang springplezier!

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Grijze beschermrand met zwarte rok
  • 76 gegalvaniseerde veren van 21,6 cm
  • 8 metalen poten
  • Deluxe veiligheidsnet met overlappende deur
  • Verenhaak
  • Handleiding