Exit Elegant Premium Trampoline 427+ Safetynet Economy Rood

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.08.10.14.80
€ 629.00 (Suggested retail price) € 566.10
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 5 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 54
Diameter: 427 cm
Vorm: Rond
Garantie veren: 5 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Lengte Veren: 21,6 cm
Max. Gebruikers Gewicht: 80 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 60 min
Trampoline Test Gewicht: 400 kg
Diameter springdoek: 359 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 90 cm
Short description
De EXIT Elegant Premium trampoline met Economy veiligheidsnet is een trampoline van zeer goede kwaliteit. De Elegant trampoline van EXIT Toys heeft het meest stabiele frame ter wereld, is duurzaam, van goede kwaliteit én zeer eenvoudig te monteren.
Product details

De EXIT Elegant Premium trampoline met Economy veiligheidsnet is een trampoline van zeer goede kwaliteit. De Elegant trampoline van EXIT Toys heeft het meest stabiele frame ter wereld, is duurzaam, van goede kwaliteit én zeer eenvoudig te monteren.


Het gepatenteerde Ultimate Stability Frame (USF) met zijn unieke L-vormige poten is ijzersterk en daardoor superveilig en stabiel. Bij deze EXIT Elegant Premium trampoline wordt standaard een Economy veiligheidsnet geleverd met een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur. EXIT Elegant Premium trampolines zijn niet alleen mooi en van goede kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt.


In vergelijking met de standaard Elegant trampoline heeft de EXIT Elegant Premium trampoline extra lange veren voor de ultieme springervaring en een langere rok aan de beschermrand voor een mooiere uitstraling. Ook is de vulling dikker voor nóg meer bescherming en zorgt de dikkere PVC toplaag voor verlenging van de levensduur.


Het innovatieve bevestigingssysteem van het frame zorgt ervoor dat je de trampoline veel eenvoudiger kunt monteren dan bij andere trampolines. De beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. De EXIT Elegant Premium trampoline is binnen een uur klaar voor gebruik, dus waar wacht je nog op? Let’s jump!µ


- Meest stabiele trampoline ter wereld
- Zeer eenvoudig op te bouwen
- Uniek, eigenzinnig design
- Super bounce