EXIT Elegant trampoline 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.09.10.72.00
€ 679.00 (Suggested retail price) € 543.20
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 1 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 80
Diameter: 214 x 366 cm
Vorm: Rechthoekig
Garantie veren: 1 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Garantie frame: 2 jaar
Lengte Veren: 17,7 cm
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Garantie springdoek: 1 jaar
Montagetijd: 90 min
Trampoline Test Gewicht: 600 kg
Diameter springdoek: No
Hoogte trampoline/instaphoogte: No
Short description

EXIT Elegant 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant trampoline met Economy veiligheidsnet is een rechthoekige trampoline van goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok.

Product details

EXIT Elegant 214x366cm met Economy veiligheidsnet - zwart

De EXIT Elegant trampoline met Economy veiligheidsnet is een rechthoekige trampoline van goede kwaliteit met een grijze beschermrand en een zwarte rok. Het ijzersterke frame van deze trampoline-serie is eenvoudig op te bouwen. De trampoline is veilig, en ook heel gebruiksvriendelijk. Maar wat maakt deze Elegant trampoline nou zo uniek?

Let’s jump!

EXIT Elegant trampolines zijn niet alleen mooi en van goede kwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. Het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. Ook met het springcomfort van de trampoline is niets mis. De dubbel conische veren, die 17,7 cm lang zijn, zorgen voor een goede bounce - dus een mooie sprong - en een zachte landing.

Veiligheid staat voorop

Net als bij iedere trampoline op poten van EXIT Toys wordt ook bij de EXIT Elegant een veiligheidsnet geleverd. Het Economy veiligheidsnet heeft een kindvriendelijke ingang door de overlappende deur. Als ouders hoef je je daarom geen zorgen te maken dat kinderen bij een missprong van de hoge trampoline af kunnen vallen. En kom je door een wilde sprong in het veiligheidsnet terecht? Dan zorgt de dikke schuimlaag om de palen van het veiligheidsnet ervoor dat je je niet zult bezeren.

Binnen no-time springplezier

Een trampoline opbouwen in de tuin ingewikkeld? Niet met de EXIT Elegant trampoline! Het frame is eenvoudig te monteren. De zwarte rok kan met een ritssluiting snel aan de beschermrand worden bevestigd. En de beschermrand is stevig en voorzien van een speciaal door EXIT Toys ontwikkeld Foot Protection System (FPS) zodat je nooit met je voet tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. Met de EXIT Elegant trampolines kun je in een handomdraai genieten van urenlang springplezier. Binnen no-time is de trampoline klaar voor gebruik, dus waar wacht je nog op?

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Grijze beschermrand met zwarte rok
  • 76 gegalvaniseerde veren van 17,7 cm
  • 4 metalen poten
  • Economy veiligheidsnet met overlappende deur
  • Verenhaak
  • Handleiding