EXIT Hoopy Junior Portable Basket

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.46.70.10.00
€ 99.00 (Adviesprijs) € 88.99
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

Met de EXIT Hoopy Junior Portable Basket is er nu ook een echt verplaatsbaar basketball systeem voor de allerkleinsten! De EXIT Hoopy combineert gebruiksgemak, kwaliteit met een fraai design!

Product details

Met de EXIT Hoopy Junior Portable Basket is er nu ook een echt verplaatsbaar basketball systeem voor de allerkleinsten! De EXIT Hoopy combineert gebruiksgemak, kwaliteit met een fraai design!


Gebruiksgemak:
* In hoogte verstelbaar: De EXIT Hoopy Junior Portable Basket is maar liefst verstelbaar in 5 verschillende hoogtes. Met behulp van een slotbout en moerknop verander je heel eenvoudig de hoogte van de ringt. Op deze manier kunnen zowel de allerkleinste basketballertjes als de grotere genieten van het basketbalspel. De vijf hoogtes van de basketbalring zijn respectievelijk: 165cm / 175cm / 190cm / 205cm / 220cm


* Eenvoudig te verplaatsen De EXIT Hoopy Junior Portable Basket is eenvoudig in twee stappen te verplaatsen. Door de Hoopy Junior Portable Basket iets te kantelen staat deze alleen op de kleine wielen van het frame. Nu kan de Hoopy makkelijk naar de gewenste plek gereden worden.


Kwaliteit:
*Materiaal & Veiligheid: Met het hoogwaardige stalen frame, het backboard van High Density Polyetheen en de versterkte basketbalring staat de EXIT Hoopy Junior Basket garant voor jarenlang speelplezier! Uiteraard is het van het grootste belang dat de kleine basketballertjes veilig kunnen genieten tijdens hun spel. Om die veiligheid te kunnen bieden is het onderstel uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes. In die hoes plaatst u de 2 bijgeleverde zandzakken (welke u zelf vult met zand) als contragewicht. Hierdoor blijft het systeem stevig staan tijdens het spel. Het totale contragewicht bedraagt ongeveer 50 kg (advies: 25 kg zand per zandzak).


In tegenstelling tot andere systemen met een plastic voet gevuld met water, heeft de EXIT Hoopy Junior Portable Basket geen last van lekkages of schade na een vorstperiode. Door dit specifieke contragewicht systeem blijft de EXIT Hoopy Junior Portable Basket altijd veilig staan! En wanneer je de zandzakken uit de hoes haal is de Hoopy nog makkelijker te verplaatsen.


Design
De zwart met groene kleurstelling geven de EXIT Hoopy Junior Portable Basket een stoer uiterlijk. Daarnaast zorgen de mooie vormgeving en de rustige kleurstelling ervoor dat de Hoopy een aanwinst voor iedere tuin of oprit is.