Exit Interra Rechthoekige Trampoline 244 x 427 Groen

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.10.14.01
€ 649.00 (Suggested retail price) € 529.00
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 244 x 427 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Garantie: 2 jaar
Springs: 4+80
Vorm: Rechthoekig
Garantie veren: 2 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Verankeringsset, Verenhaak
Garantie beschermrand: 2 jaar
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Lengte Veren: 17,7 cm
Montagetijd: 60 min
Weight: 99 kg
Diameter springdoek: 176 x 359 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
Short description

- Plezier gegarandeerd!
- Zeer stevige constructie
- Rechthoekig model
- Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Geptenteerde verankering
- Inclusief verluchtingsgaten
- Inground model
- Staat mooi in de tuin
- Extra veilig
- Makkelijk te monteren

Product details

Super Coole rechthoekige EXIT InTerra Trampoline (8x14 Ft)!


Dutch Toys Group is bij het ontwikkelen van deze trampoline niet over één nacht ijs gegaan en heeft haar ervaring aangewend om een uitstekende prijs/kwaliteitsproduct aan te bieden om hiermee haar producten voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Design


Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Onopvallend maar toch met oog voor detail uitgevoerd. Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling.

Kwaliteit


De trampoline is voorzien van een zeer hoogwaardige PVC (0.60mm) afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de afdekrand blijft zitten.

Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor bewegen de framedelen niet tijdens het springen en biedt de EXIT InTerra daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong.

Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.

Comfort


De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!!

Veiligheid


De afdekrand van de EXIT Interra is uitgevoerd met luchtdoorlatend materiaal. Dit voorkomt dat er extra ruimte nodig is tussen afdekrand en bodem. Hierdoor bedraagt de hoogte van de trampoline maar 20cm, en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Door de unieke frameconstructie, staat de trampoline op vier plaatsen verankerd in de grond. Optimale stabiliteit en veiligheid in XXL uitvoering!

Kortom, kwaliteit kan ook betaalbaar zijn! Dat bewijst deze EXIT InTerra trampoline.