Exit JumpArena All-in-1 Rect. Trampoline 214x366 cm

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.96.12.02
€ 699.00 (Suggested retail price) € 559.20
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 214 x 366 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 76
Vorm: Rechthoekig
Garantie frame: 5 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 110 kg
Inhoud Pakket: Schoenenzak, Trampoline, Trapje, Veiligheidsnet, Verenhaak
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Geschikt vanaf: 6 jaar
Lengte Veren: 16,6 cm
Weight: 102 kg
Montagetijd: 60 min
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 2 jaar
Diameter springdoek: 154 cm x 306 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 87,5 cm
Short description

- Rechthoekige trampoline
- Plezier gegarandeerd!
- Inclusief Trampoline, Veiligheidsnet, Trapje en Voetenzak
- Zeer stevige constructie
- Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Omkeerbare rand (groen en grijs)
- Veilige beschermrand: 30 cm dik
- Gegalvaniseerde zwarte frame
- Prachtig design met luxe uitstraling
- Ideale trampoline voor elk gezin


Product details

JumpArena Rectangular All-in-1


Dutch Toys Group is bij het ontwikkelen van deze trampoline niet over één nacht ijs gegaan en heeft haar ervaring aangewend om een uitstekende prijs/kwaliteitsproduct aan te bieden om hiermee haar producten voor een breed publiek toegankelijk te maken.


Design & omkeerbare adfdekrand


Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling. Het bijzondere van de afdekrand is dat deze omkeerbaar is. Zo is er de keuze uit een fraaie groene afdekrand, of een meer moderne grijze afdekrand die uw tuin een eigentijds karakter geeft.


Kwaliteit


De trampoline is voorzien van een hoogwaardige afdekrand met een dikte van maarliefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de rand blijft zitten. Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. En tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de JumpArenA daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong. Doordat het frame gegalvaniseerd én gepoedercoat is, is deze trampoline dubbel beschermd en krijgt roest geen kans!


Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.


Comfort

De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!!


Veiligheid


Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid. Door de unieke wijze van bevestigen, worden de veren van de trampoline volledig afgeschermd. Gevaarlijke situaties worden hierdoor voorkomen. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. Veiligheid in XXL uitvoering!


Compleet


Het EXIT JumpArenA All-in-1 pakket bevat tevens standaard een ladder en handige schoenenzak. Daarnaast zijn er nog een aantal bijpassende accessoires (framenet, afdekhoes, ankerset) voor uw EXIT JumpArenA beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten. De EXIT JumpArena All-in-1 is naast zijn ronde en ovale vorm, nu ook verkrijgbaar in rechthoekige vorm!


Kortom, kwaliteit kan ook betaalbaar zijn! Dat bewijst deze EXIT JumpArenA trampoline.