Exit Loft 500 Speelhuisje - Naturel

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.50.05.21.00
€ 1,249.00
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje?


De Loft 500 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn afmeting van 1.40m x 1.49m een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen.


Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glij je zo weer naar beneden! En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! En de jongsten kunnen in de zandbak spelen terwijl de oudere kinderen boven spelen.
- Makkelijk te monteren
- Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
- Afmeting opgebouwd: L 328 x B 185 x H 255 cm
- Cederhout
- Inclusief glijbaan en veranda
- Onderaan het huisje heb je een coole zandbak

Product details

Exit Loft 500 speelhuisje Naturel

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 500 is een speelhuisje voor jong én oud. Het is met zijn afmeting van 1.40m x 1.49m een ruim huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via de hoge glijbaan glij je zo weer naar beneden! En door het waterdichte dak blijft het altijd droog binnen! En de jongsten kunnen in de zandbak spelen terwijl de oudere kinderen boven spelen.


Duurzaam


De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.  


Veilig


De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.


Eenvoudige montage


Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is. 


Afmetingen van het pakket
voor wie het speelhuisje zelf zou willen ophalen:


Doos 1: Dak L 187,5 x B 84 x H 9 cm
Doos 2: Zijkanten L 123 x B 113 x H 9,5 cm
Doos 3: Voor/achterzijde L 159 x B 120 x H 7 cm
Doos 4: Frame + Trapje L 184,5 x B 28 x H 16 cm
Doos 5: Veranda + Vloer L 126 x B 62 x H 16 cm
Doos 6: Zandbak L 171 x B 30,5 x H 11,5
Doos 7: Glijbaan L 120 x B 38 cm