Exit Opblaasbaar spa deksel ø125cm

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.14017
€ 39.95
Have question? Contact us!
Specification
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Short description

Opblaasbare spa deksel ø125cm

Het opblaasbare spa deksel ø125cm is een handige deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. De deksel maat ø125cm is geschikt voor de Silver Classic spa (2 personen) van EXIT Toys. Blaas de ronde deksel eenvoudig op met de multifunctionele pomp van de spa en plaats de deksel vervolgens onder het afdekzeil.

 

Standaard inbegrepen

  • Opblaasbare spa deksel ø125cm
Product details

Opblaasbare spa deksel ø125cm

Het opblaasbare spa deksel ø125cm is een handig deksel voor het luchtdicht afsluiten van je spa. Het deksel maat ø125cm is geschikt voor de Silver Classic spa (2 personen) van EXIT Toys. Blaas de ronde deksel eenvoudig op met de multifunctionele pomp van de spa en plaats de deksel vervolgens onder het afdekzeil. De deksel zorgt ervoor dat het water in de spa sneller warm wordt, op temperatuur blijft en het regenwater beter van het afdekzeil afloopt. De opblaasbare spa deksel is een onmisbaar item bij jouw spa!

De spa deksels zijn gemaakt van hoogwaardig pvc en kunnen goed tegen een stootje. Omdat de deksel volledig onder het afdekzeil van de spa ligt, hou je een rustige uitstraling in de tuin. De deksel is licht van gewicht en eenvoudig te plaatsen en te verwijderen tussen de spa bezoeken door. Met de opblaasbare spa deksel maak je jouw spa beleving compleet.