EXIT Silver Classic spa (4 personen) - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.35.10.46.40
€ 699.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 6 jaar
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Zwart
Short description

EXIT Silver Classic spa (4 personen) - zwart

De EXIT Silver Classic spa ø204x65cm is een opblaasbaar bubbelbad waarmee je het wellness gevoel naar je eigen tuin haalt. De zwarte spa wordt standaard geleverd met een filterpomp die ook kan verwarmen, een grondzeil en een isolerend afdekzeil. Het bubbelbad biedt ruimte voor vier personen. Kom volledig tot rust in het warme water van de spa en geniet samen van de bubbels.

 

Standaard inbegrepen

  • Opblaasbare zwarte spa met zilvergrijze binnenkant
  • Multifunctionele filterpomp
  • Isolerend afdekzeil met veiligheidsslot
  • Grondzeil
Product details

EXIT Silver Classic spa (4 personen) - zwart

De EXIT Silver Classic spa ø204x65cm is een opblaasbaar bubbelbad waarmee je het wellness gevoel naar je eigen tuin haalt. De zwarte spa wordt standaard geleverd met een filterpomp die ook kan verwarmen, een grondzeil en een isolerend afdekzeil. Het bubbelbad biedt ruimte voor vier personen. Kom volledig tot rust in het warme water van de spa en geniet samen van de bubbels. De eenvoudige instap maakt deze spa natuurlijk ook uitermate geschikt voor het nodige waterplezier met kinderen. Met de EXIT Silver Classic spa tover je elke tuin om tot een waterparadijs!

Stevig en eenvoudig in gebruik

De EXIT Silver Classic spa heeft een zwarte buitenkant en een zilvergrijze binnenkant. Deze spa heeft extra stevige wanden van drielaags pvc en een schuimbodem die zorgt voor uitstekend zitcomfort. Ook staat deze spa binnen no-time in je tuin: de filterpomp heeft een opblaasfunctie waardoor de spa wordt gevuld met lucht. En maak je even geen gebruik van de EXIT spa? Met het isolerende afdekzeil inclusief veiligheidsslot sluit je de spa eenvoudig af en blijft het water warm.