EXIT Spider Expedition Skelter Met Aanhangwagen - Donkergroen

Product: EXIT.23.40.30.80
€ 279.00
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 1 tot 3 werkdagen
Geschikt vanaf: 3 jaar
Color: Groen
Material: No
Short description
 • Voor kinderen van 3-8 jaar
 • In 3 standen verstelbaar
 • Inclusief koplampen en knipperlichten
 • Stevige off-road banden, een bullbar en soundbox
 • Aanhangwagen met kiepstand
Product details

EXIT Spider Expedition skelter met aanhangwagen - donkergroen

De EXIT Spider Expedition skelter met aanhangwagen is een donkergroene skelter met bijpassende aanhangwagen voor kinderen van 3-8 jaar. Deze combinatie is eenvoudig te bedienen, licht van gewicht en dankzij de verstelbare zitting kan de skelter een aantal jaren met de kinderen meegroeien. Maak je skelter en aanhangwagen uniek met de meegeleverde stickers, trek je safari-outfit aan en scheur over de ruwste terreinen met de Spider Expedition!

Supersnel en wendbaar

Met de EXIT Spider Expedition skelter en aanhangwagen maak je eenvoudig kleine bochten en race je razendsnel over straat. Ook heeft deze skelter een handrem en de stevige, flexibele as zorgt ervoor dat beide voorwielen van de skelter, ook bij ongelijke bodem, veilig op de grond blijven staan. De stevige off-road banden en een stoere bullbar maken de Spider Expedition helemaal af!

Functionele aanhangwagen

Met de meegeleverde skelter aanhangwagen vervoer je eenvoudig spullen van A naar B met je Spider skelter. Dankzij het sterke frame en de stevige, ruime kunststof laadbak kun je met de Spider Expedition aanhangwagen tot wel 10 kilo vervoeren. Met de functionele kiepstand kan de inhoud uit de aanhangwagen worden verwijderd zónder dat de aanhangwagen van de skelter losgekoppeld hoeft te worden. Het zware werk kun je dus voortaan aan de skelter aanhangwagens van EXIT Toys overlaten.

En wil je ook zonder aanhangwagen op de skelter rijden? Geen probleem! De EXIT Spider Expedition aanhangwagen is licht van gewicht en met de meegeleverde bevestigingspin kunnen zelfs de allerkleinsten de aanhangwagen eenvoudig loskoppelen en weer aan de skelter bevestigen.

Stevig, stoer en avontuurlijk!

Doordat de skelter en aanhangwagen in hetzelfde design zijn uitgevoerd, rijd jij geheel in thema door de straat! Het stootvaste donkergroene frame, de sportieve velgen en de spoiler geven de skelters met aanhangwagen een avontuurlijke uitstraling. En de meegeleverde soundbox met racegeluiden maakt de skelter helemaal compleet. Klaar voor de start? Ga off-road en beleef de leukste avonturen met de Spider Expedition skelter en aanhangwagen van EXIT Toys!

Standaard inbegrepen

 • Spider Expedition skelter
 • Spider Expedition skelter aanhangwagen
 • Bevestigingspin voor aanhangwagen
 • Soundbox met racegeluiden
 • Spoiler en coole stickers
 • Handleiding