EXIT Stone zwembad 300x200x65cm met Cartridge Filterpomp - grijs

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.30.00.32.00
€ 179.00 (Suggested retail price) € 99.00
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: Gratis
Shape: Rectangle
Short description

EXIT Stone zwembad 300x200x65cm met filterpomp - grijs

- Met cartridge filterpomp
- Ook geschikt voor kleine kinderen
- eenvoudig te betreden
- Stabiel frame
- Uniek, natuurlijke design

Product details

EXIT Stone zwembad 300x200x65cm met filterpomp - grijs

Het EXIT Stone zwembad 300 x 200 x 65 cm is een rechthoekig grijskleurig frame zwembad. Dit compacte zwembad is standaard voorzien van een filterpomp en valt op tussen andere baden door zijn stoere steenpatroon. Ben je op zoek naar een geschikt zwembad voor jonge kinderen of een ondiep bad om zelf lekker in af te koelen? Kies dan voor dit unieke en hoogwaardige frame zwembad van EXIT Toys!

Jarenlang een frisse duik in je zwembad

Ontdek hoe stevig een rechthoekig opzetzwembad kan zijn: het gepoedercoate stalen frame en de sterke hoekpunten van het EXIT Stone zwembad zorgen ervoor dat het bad altijd stabiel staat en jarenlang meegaat. De meegeleverde filterpomp houdt het water schoon en in beweging zodat vervuiling van het water wordt tegengegaan. De filterpomp kan eenvoudig aan het zwembad worden gemonteerd en door middel van filtercartridges wordt het water ververst. In het EXIT Stone zwembad neem je altijd een frisse duik!

Een mooi zwembad voor in je tuin

Het stoere steenpatroon en zwarte frame geven het Stone zwembad een unieke uitstraling en dankzij de natuurlijke look integreert het zwembad volledig in je tuin. De binnenzijde van het zwembad is blauw, zodat je het frisse zwembad gevoel houdt. Het zwembad heeft een laag frame en is daardoor eenvoudig te betreden door de allerkleinsten. In het zwembad beleef je gegarandeerd urenlang waterpret en verveel je je geen moment.

Bijpassende accessoires

Voor het EXIT Stone zwembad zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals een grond- of afdekzeil, een chloordrijver, teststrips en een zwembad onderhoudsset om je zwembad optimaal te kunnen onderhouden. Of wat dacht je van een binnenzwembad in je tuin? Met de zwembad overkapping van EXIT Toys maak je dit zwembad helemaal af. Kies voor de zwembaden van EXIT Toys, een echte musthave voor in je tuin tijdens de zomer!

Standaard inbegrepen

- Zwart stalen zwembadframe 300 x 200 x 65 cm
- Grijze liner met stoer steenpatroon
- Inclusief filterpomp met cartridge
- Inclusief liner reparatieset
- Handleiding framebad
- Handleiding pomp

EXIT tip: voor extra reiniging wordt het gebruik van chloortabletten aanbevolen.