Exit Supreme Ground Level Trampoline 214x366cm Grey

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.51.12.01
€ 749.95 (Suggested retail price) € 599.96
Have question? Contact us!
Specification
Inhoud Pakket: No
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Vorm: Rechthoekig
Lengte Veren: 21,6 cm
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Weight: 111 kg
Geschikt vanaf: 3 jaar
Montagetijd: 60 min
Garantie frame: 2 jaar
Garantie beschermrand: 2 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 2 jaar
Diameter springdoek: 156 x 339 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 0 cm
Short description
De EXIT Supreme trampoline is een rechthoekige trampoline van absolute topkwaliteit met dubbelconische veren die zorgen voor een hoge sprong en een fijne zachte landing.
Product details

De EXIT Supreme trampoline is een rechthoekige trampoline van absolute topkwaliteit met dubbelconische veren die zorgen voor een hoge sprong en een fijne zachte landing. Voor de EXIT Supreme graaf je een diepe kuil in de grond zodat de trampoline volledig op grondniveau staat voor een mooi en veilig resultaat.

De springmat en beschermrand zijn voorzien van een uniek ontluchtingssysteem met een open structuur zodat de lucht eenvoudig kan ontsnappen tijdens het trampolinespringen. Daarnaast heeft de Supreme trampoline van EXIT Toys een extra stevige en dikke beschermrand met een voetbeschermingssysteem, zodat je nooit met je voeten tussen de veren kunt komen. Deze trampoline is niet alleen mooi en van topkwaliteit, maar ook nog eens duurzaam. De beschermrand is UV-bestendig en het frame is gegalvaniseerd en daarna gepoedercoat, zodat roest geen kans maakt. De EXIT Supreme is met optimaal springcomfort een klasse apart!

- Hoog kwaliteitsniveau
- Uitstekende afwerking
- Lange veren voor een hoge sprong
- Met voetbeschermingssysteem