Exit Supreme Trampoline 427 + Safety Net

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.71.14.00
€ 849.00 (Suggested retail price) € 679.20
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 427 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 88
Vorm: Rond
Garantie frame: 5 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 120 kg
Inhoud Pakket: Schoenenzak, Trampoline, Trapje, Veiligheidsnet, Verenhaak
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Geschikt vanaf: 6 jaar
Lengte Veren: 21,6 cm
Weight: 117
Montagetijd: 60 min
Garantie beschermrand: 5 jaar
Garantie springdoek: 2 jaar
Garantie veren: 5 jaar
Diameter springdoek: 339 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 89 cm
Short description

- Prachtig zwart onderstel
- Wordt geleverd met trapje en voetenzak
- Ultrastevige beschermrand
- Inclusief veiligheidsnet met ring bovenaan voor een strakke look

Product details

De EXIT Supreme trampolines behoren qua kwaliteit tot de absolute top. Jarenlang springplezier is gegarandeerd! Door het gegalvaniseerde én zwart gepoedercoate frame, maar zeker ook de schitterende afdekrand heeft de gehele trampoline daarnaast een zeer luxe uitstraling.


Kwaliteit


De Supreme trampolines zijn voorzien van een zeer brede afdekrand. De rand is maar liefst 44cm breed. Verder is de rand 30mm dik en voorzien van een PVC-­‐ buitenrand van maar liefst 0,74mm dikte. Het hoogwaardige materiaal is UV-­‐bestendig. Doordat het frame gegalvaniseerd en daarna nog eens zwart gepoedercoat is, heeft roest geen enkele kans. Het frame is verder voorzien van schroefverbindingen. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst. En tijdens het springen bewegen de framedelen niet en biedt de Supreme daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong. Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.


Comfort


De dubbelconische veren van maar liefst 216mm lengte zorgen voor optimaal springcomfort, door een hogere sprong en een zachtere landing.


Veiligheid


De Supreme trampolines worden standaard uitgeleverd met een veiligheidsnet. Verder is voor extra veiligheid gezorgd daar de veren niet toegankelijk zijn; de kinderen kunnen op deze manier niet bij de veren komen. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een kindvriendelijke en veilige ingang. Het spreekt voor zich dat de EXIT Trampolines voldoen aan de laatst geldende veiligheidsnorm specifiek voor trampolines, de EN-‐71-­14. Veiligheid in XXL uitvoering!


Compleet


De Supreme trampolines worden standaard geleverd met een ladder en handige schoenenzak. Daarnaast zijn er nog een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset) voor uw EXIT trampoline beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten.