EXIT Tiggy junior trampoline met veiligheidsnet ø140cm - zwart/grijs

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.10.00.70.00
€ 149.00 (Suggested retail price) € 119.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 140 cm
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 3 jaar
Vorm: Rond
Manier van Levering: In Doos, nog af te monteren
Color: Print
Shape: Rond
Short description

EXIT Tiggy junior trampoline met veiligheidsnet ø140cm - zwart/grijs

De EXIT Tiggy junior trampoline is een mini trampoline voor kinderen van drie tot vijf jaar. Deze compacte ronde trampoline met veiligheidsnet heeft een zwartgrijze beschermrand met stoere tijgerprint en een lage opstap, zodat peuters en kleuters de trampoline eenvoudig kunnen betreden.

 

Standaard inbegrepen

  • Springmat
  • Zwartgrijze beschermrand met tijgerprint
  • 30 elastieken van 40 cm
  • 6 metalen poten
  • Veiligheidsnet met ritssluiting
Product details

EXIT Tiggy junior trampoline met veiligheidsnet ø140cm - zwart/grijs

De EXIT Tiggy junior trampoline is een mini trampoline voor kinderen van drie tot vijf jaar. Deze compacte ronde trampoline met veiligheidsnet heeft een zwartgrijze beschermrand met stoere tijgerprint en een lage opstap, zodat peuters en kleuters de trampoline eenvoudig kunnen betreden. Op de Tiggy junior trampoline van EXIT Toys beleven de allerkleinsten groots springplezier.

First jump

Met trampolinespringen kun je niet vroeg genoeg beginnen, daarom is de EXIT Tiggy junior trampoline speciaal voor peuters en kleuters ontwikkeld. Anders dan bij grotere trampolines heeft deze trampoline elastieken in plaats van springveren. De elastieken geven een soepele bounce en zachte landing, waardoor het lichaam nauwelijks wordt belast en jonge kinderen met plezier én vol trots hun eerste sprongen laten zien. En is er per ongeluk toch een missprong? Dan vangt het meegeleverde veiligheidsnet je kind op. Het veiligheidsnet zit aan de springmat bevestigd en kinderen kunnen dus nooit met hun voeten en handen tussen de elastieken komen. Super veilig!