Exit Trampoline Silhouette Inground 305 Lime

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.12.94.10.40
€ 249.00 (Suggested retail price) € 199.20
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 54
Diameter: 305 cm
Vorm: Rond
Garantie veren: 2 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Garantie frame: 2 jaar
Lengte Veren: 14 cm
Trampoline Test Gewicht: 500 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 60 min
Weight: 41
Diameter springdoek: 248 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
Short description

De EXIT Silhouette Ground is een moderne en fraai vormgegeven ingraaf-­‐trampoline! De EXIT Silhouette Ground heeft een fraaie zwarte padding met een fris kleuraccent. Een stoere kwaliteits trampoline voor een aantrekkelijke prijs; je krijgt dus veel waar voor je geld!

Product details

De EXIT Silhouette Ground is een moderne en fraai vormgegeven ingraaf-­‐trampoline! De EXIT Silhouette Ground heeft een fraaie zwarte padding met een fris kleuraccent. Een stoere kwaliteits trampoline voor een aantrekkelijke prijs; je krijgt dus veel waar voor je geld!


Design


Ingraaftrampolines zijn al jarenlang bijzonder populair. De Silhouette Ground wordt ingegraven in de grond, waardoor de tuin een mooi open karakter behoudt. Er kan zo dus maximaal van de tuin kan worden genoten. Bovendien is de Silhouette Ground ook voor de allerkleinsten makkelijk bereikbaar en ook weer eenvoudig te verlaten. Er hoeft namelijk niet geklommen te worden. De EXIT Silhouette trampoline is uitgevoerd in een fraaie mat-­‐zwarte kleur met felle kleur accenten. Dit geeft de trampoline een stoere en robuuste uitstraling. De beschermrand heeft een dikte van 20 millimeter over de volledige breedte van 28,5 cm en dekt de veren effectief af. Bovendien wordt de ruimte tussen de afdekrand en de veren veilig afgesloten door een net, zodat de jumpers niet met hun voeten bij de veren kunnen komen.


Kwaliteit


De rok van de afdekrand (zijkant) is voorzien van brede ontluchtingsstroken die zorgen voor optimaal comfort tijdens het springen. De trampoline is uitgerust met 14cm lange veren die ook na jaren garant staan voor een stevige sprongkracht en comfort. Het onderframe van de trampoline is zowel gegalvaniseerd als gepoedercoatzodat roest geen enkele kans heeft. De afzonderlijke delen van het frame worden onderling vergrendeld met ‘springclips’ zodat ze tijdens het springen niet los van elkaar kunnen komen. Bijkomend voordeel is dat deze constructie ervoor zorgt dat de Silhouette trampolines zeer makkelijk te monteren zijn.


Uiteraard voldoen de EXIT Silhouette trampolines aan de zeer strenge EN71 veiligheidsnorm. Veiligheid staat voorop!


Accessoires


Natuurlijk hebben wij voor deze trampolines diverse accessoires beschikbaar zoals een afdekhoes voor de winter, een veiligheidsnet en grondankers. De EXIT Silhouette trampoline is ook verkrijgbaar op poten en inclusief veiligheidsnet. Dat een mooie én goede trampoline ook helemaal niet duur hoeft te zijn bewijst EXIT met deze stoere Silhouette ingraaftrampoline!