Exit Twist Trampoline 305 cm - Roos/Grijs

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.12.92.10.01
€ 279.00
Have question? Contact us!
Specification
Diameter: 305 cm
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Garantie: 2 jaar
Springs: 54
Garantie springdoek: 1 jaar
Garantie veren: 1 jaar
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Garantie beschermrand: 1 jaar
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 2 jaar
Vorm: Rond
Max. Gebruikers Gewicht: 100 kg
Lengte Veren: 14,1 cm
Montagetijd: 90 min
Weight: 55 kg
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Diameter springdoek: 253 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 77,5 cm
Short description

- Omkeerbare rand met te gekke kleuren
- Gekeurd volgens de EN-71-14 norm
- Dubbel gegalvaniseerd
- Zelfsluitend net
- Springdoek met leuk rekenspel

Product details

Met de Twist Trampolines introduceert EXIT een unieke lijn trampolines met veel toegevoegde waarde voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kernwoorden van de Twist trampolines zijn speelplezier, design en kwaliteit! Met de Twist trampolines biedt EXIT Toys fraaie trampolines, met een 'Twist'.


Reversible pad (omkeerbare afdekrand)


Het unieke is dat de afdekrand van de Twist trampolines omkeerbaar is, waarbij de twee zijdes elk in een andere kleur zijn uitgevoerd! Op deze manier kan je kiezen welke kleur je de trampoline wilt geven!
En wil je na een tijdje de andere kleur? Dat kan eenvoudig door de afdekrand om te draaien, en voila! De Twist trampolines zijn in twee moderne kleuren-combinaties uitgevoerd, te weten lime-groen/donkergrijs, of roze/donkergrijs.
Zo is er voor elke situatie een passende kleurstelling, waarbij de grijze kleurstelling voor meer rust in de tuin zorgt.


Springdoek met spel-element


Om het speelplezier van de trampoline nog verder te vergroten is elke Twist trampoline uitgevoerd met een uniek springdoek.
Op het Twist springdoek is namelijk een spel-patroon geprint, waarmee kinderen eindeloos veel 'spring-spellen' kunnen verzinnen. De 'Game-print' bestaat uit cijfers met daarbij plus-, min- en deelteken.
Zo kunnen kinderen elkaar opdrachten geven om getal-combinaties te springen, zoals hun eigen verjaardag.
Of kinderen moeten uitkomsten van rekensommen springen. Zo wordt spelen en leren gecombineerd en is de Twist trampoline daarmee ook nog eens een educatieve trampoline.


Kwaliteit

Over kwaliteit valt bij EXIT Toys niet te 'twisten'. De Twist trampoline is gewoon een goede trampoline.
De trampoline is voorzien van een afdekrand met een dikte van 20mm over de volle breedte van de afdekrand. De afdekrand is omkeerbaar en heeft dus 2 zicht-zijdes, die allebei zijn uitgevoerd in hoogwaardig PVC materiaal.
En doordat de afdekrand omgekeerd kan worden kan de levensduur ook nog eens worden verlengd! Verder wordt extra veiligheid geboden door de spring-clips in het frame. Hierdoor blijft het frame van de trampoline goed vastzitten als de trampoline wordt verplaatst.
Doordat het frame gegalvaniseerd is, is deze trampoline optimaal beschermd! De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort.


Veiligheid


Uiteraard is elke Twist trampoline standaard uitgerust met een veiligheidsnet. Het veiligheidsnet biedt extra veiligheid.
De palen van het veilighedsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het veiligheidsnet voorzien van een overlappende, en dus kindvriendelijke en veilige ingang.
En uiteraard voldoen de EXIT Twist trampolines aan de nieuwe veiligheidsnormen EN71-14 en GS en zijn de Twist trampolines getest met een testgewicht van maar liefst 750kg! Veiligheid staat voorop!


Accessoires


Uiteraard is er een aantal bijpassende accessoires (Framenet, Afdekhoes, Ankerset of Ladder) voor uw EXIT Twist trampoline beschikbaar die de veiligheid en/of duurzaamheid van uw trampoline vergroten.


Kortom, een betaalbare trampoline kan ook mooi, leuk en kwalitatief goed zijn! Dat bewijst de EXIT Twist trampoline