EXIT zwembad overkapping 540x250cm

Merk: Exit Toys
Product: EXIT.30.80.53.02
€ 749.00
Op voorraad
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Heeft u een vraag? Contacteer ons!
Specificaties
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description
  • Natuurlijke verwarming van het water
  • Houdt het zwembadwater schoon
  • Extra bescherming tegen uv-straling
  • Eenvoudig te openen en sluiten
  • Creëer je eigen binnenzwembad
Product details

EXIT zwembad overkapping 540x250cm

De EXIT zwembad overkapping is een multifunctionele overkapping voor op je zwembad. De overkapping is alleen geschikt voor de rechthoekige frame zwembaden van EXIT Toys met een afmeting van 540 x 250 centimeter. Wil jij nét dat beetje extra voor je zwembad? Deze unieke overkappingen zijn een echte toevoeging aan je zwembad en geven je urenlang zwemplezier, óók tijdens wisselvallig weer.

Multifunctionele overkapping

Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen en heb je zelfs met minder mooi weer plezier van je zwembad. De overkapping is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van het water en omdat het stevige zwarte frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat, maakt roest geen kans. Wanneer het zwembad niet wordt gebruikt, kun je de kap met de meegeleverde elastieken stevig aan het bad bevestigen. Zo zorg je er meteen voor dat er geen vuil in het water kan komen.

Je eigen binnenzwembad

De overkapping is eenvoudig te openen en sluiten door de geïntegreerde gasdrukveren. Binnen no time zwem jij in je eigen binnenzwembad! Onder de overkapping heb je super veel ruimte en dankzij het transparante zeil met drie opvouwbare ramen mis je niets van wat er buiten het bad gebeurt. De kap kan zelfs half open blijven staan en dankzij de opvouwbare deur kun je eenvoudig in en uit het bad stappen. Met de zwembad overkappingen van EXIT Toys heb je zwemplezier in weer en wind!

Standaard inbegrepen

  • Zwembad overkapping met drie ramen en een deur 540x250cm
  • Elastieken voor bevestiging
  • Handleiding

EXIT product maattekeningen