EXIT zwembad warmtepomp 10m3 - zwart

Brand: Exit Toys
Product: EXIT.30.91.25.00
€ 649.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Short description

EXIT zwembad warmtepomp 10m3 - zwart

De EXIT zwembad warmtepomp is een hulpmiddel om het zwembadwater te verwarmen. De warmtepomp heeft een capaciteit van 10.000 liter en kan eenvoudig worden aangesloten op filterpompen met een capaciteit vanaf 300 gal/h. De warmtepomp zet de buitenlucht om in warmte en werkt al bij een buitentemperatuur vanaf 10 graden.

Product details

EXIT zwembad warmtepomp 10m3 - zwart

De EXIT zwembad warmtepomp is een hulpmiddel om het zwembadwater te verwarmen. De warmtepomp heeft een capaciteit van 10.000 liter en kan eenvoudig worden aangesloten op filterpompen met een capaciteit vanaf 300 gal/h. De warmtepomp zet de buitenlucht om in warmte en werkt al bij een buitentemperatuur vanaf 10 graden. De opgewekte warmte wordt vervolgens gebruikt om het zwembadwater tot maar liefst 40 graden te verwarmen. Met de warmtepomp van EXIT Toys verleng je niet alleen het zwemseizoen, maar beleef je ook op minder warme dagen plezier van je zwembad.  

Eenvoudige installatie

De EXIT warmtepomp is eenvoudig op het zwembad en de filterpomp aan te sluiten, omdat er alleen twee slangen gekoppeld hoeven te worden. Eén slang wordt aangesloten op de filterpomp en de andere op het zwembad.