Hapro Innergize HP8550 Earth Taupe Zonnebank

Brand: Hapro
Product: HAPRO.HP8550
€ 1,249.00 (Suggested retail price) € 1,099.00
Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Ruimtebesparend: Ja
Voeding: 220/230V
Kleur: Earth Taupe
Afmetingen Gesloten: L 1200 mm x 400 mm
Duur installatie: < dan 10 sec.
UV Lampen: 2 x 300 Watt
Reflector: Ja (parabool)
Bruiningsgebied: 190 x 70 cm
Gewicht (kg): 19,2 kg
Afmetingen Open: L 1100 mm x H 1600 mm
Analoge Timer: Ja
Snooze Functie: Nee
Beschermbrilletjes: Ja
Infrarood lampen:: 2 x 1100 Watt
Digitale Timer: Nee
Touch Screen: Nee
Urenteller: Nee
Aromatische geuren: Ja
Sessieherhaling: Nee
Weksignaal: Nee
Gedeeltelijke body-sessie: Nee
Gelijktijdig gebruik van UV-licht en infrarood: Ja
Alleen infrarood aan: Nee
Short description

Wilt u genieten van een optimale welnessbeleving in uw eigen huis? Dan is de nieuwe Hapro Innergize het ideale apparaat voor u! Dit full body wellness solarium kan door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst worden, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van een ontspannen wellnessbeleving.

Product details

Wilt u genieten van een optimale welnessbeleving in uw eigen huis? Dan is de nieuwe Hapro Innergize het ideale apparaat voor u! Dit full body wellness solarium kan door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst worden, zodat u op ieder moment van de dag kunt genieten van een ontspannen wellnessbeleving.


De Hapro Innergize combineert infrarood licht met een milde en uitgebalanceerde hoeveelheid UV licht. Het infrarood licht zorgt voor een heerlijk intense verwarming van spieren en gewrichten, waar het milde UV licht een lichte bruine teint geeft en onder andere de aanmaak van Vitamine D stimuleert. Diverse features maken het wellnessplaatje compleet. Bovendien is de Hapro Innergize bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer ingeklapt en opgeborgen te worden.


Kleur


De Hapro Innergize HP8550 is alleen verkrijgbaar in Earth Taupe.


Optimale afstandsbepaling


De optimale afstandsbepaling geeft aan wat de beste afstand is, zodat u op een verantwoorde manier een zomerse teint krijgt.


Lampen


Uw individuele wellnessbeleving begint al bij de keuze van het licht. U beslist of u infrarood en UV licht gecombineerd wilt gebruiken of alleen infrarood licht voor weldadige en effectieve warmte. Het vitaliserende infrarood licht stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren, vermindert stress en ondersteunt het regeneratieproces na lichamelijke inspanning. Het inschakelbare UV licht geeft een lichte, natuurlijk bruine teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D.


Opbergvak middenconsole & Aroma


Gebruik het handige opbergvak tussen de lampmodules voor het opbergen uw UV-beschermbrilletje. Geniet tijdens uw sessie van de aromatische geuren Green Oasis, Summer Blue en Orange Valley.


Inklapbaar


De Innergize is bijzonder compact en gebruiksvriendelijk. Ingeklapt is het apparaat nauwelijks groter dan een sporttas. Binnen 10 seconden is het apparaat uitgeklapt en gebruiksklaar om vervolgens na gebruik net zo makkelijk weer in compacte vorm in te klappen.


Geïntegreerde rolwielen


Met de geïntegreerde rolwielen is de lichte Innergize eenvoudig te verplaatsen en dus zeer mobiel. Waar u ook van wellness wilt genieten, de Innergize kan overal worden geplaatst.