Intex Multicolor LED waterval

Brand: Intex
Product: INTEX.28090
€ 119.00
Have question? Contact us!
Specification
Short description

Voor een kleurijke toevoeging aan uw zwembad is de intex waterval LED multicolor een perfecte oplossing. Het zorgt voor een rustgevende sfeer terwijl u lekker relaxt in uw zwembad dobbert. Het mooie van dit product is dat je voor de installatie geen stroom of batterijen nodig hebt.

Product details
Voor een kleurijke toevoeging aan uw zwembad is de intex waterval LED multicolor een perfecte oplossing. Het zorgt voor een rustgevende sfeer terwijl u lekker relaxt in uw zwembad dobbert. Het mooie van dit product is dat je voor de installatie geen stroom of batterijen nodig hebt. Je sluit het eenvoudig aan op de inloop van je filterpomp (retour naar zwembad). Door de speciale hydro-generator zal er vanzelf stroom opgewekt worden door de waterstroming van je pomp.

De Intex Multicolor LED waterval is geschikt voor alle ronde en rechthoekige Intex Metal Frame Pool, Intex Prism Frame Pool en Intex Ultra Frame Pool zwembaden. De minimale/maximale capaciteit van de filterpomp dient tussen de 4542-12.113 liter per uur te zijn.

Specificaties:

  • Geschikt voor alle ronde en rechthoekige Intex Metal Frame, Intex Prism Frame en Intex Ultra Frame zwembaden (niet geschikt voor Easy Set Pool en Graphite Pool zwembaden)
  • Benodigde pompcapaciteit 4542-12113 liter per uur
  • Ingebouwde hydro-generator: geen stroom of batterijen nodig!
  • 3 kleuren licht: rood, blauw en groen
  • Inclusief klem voor het bevestigen op de rand
  • Inclusief bypass kit