North Legend Trampoline Black 420 Ovaal + Safety Net

Brand: North Trampolines
Product: NORTH.NTO114218-01
€ 1,029.00 (Suggested retail price) € 739.00
In stock
Delivery time: 2 tot 5 werkdagen
Have question? Contact us!
Specification
Garantie beschermrand: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Springs: 80
Vorm: Ovaal
Garantie frame: 10 jaar
Max. Gebruikers Gewicht: 150 kg
Inhoud Pakket: Trampoline, Veiligheidsnet, Verenhaak
Geschikt vanaf: 3 jaar
Lengte Veren: 21,4 cm
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Weight: 133
Montagetijd: 90 min
Garantie springdoek: 5 jaar
Garantie veren: 5 jaar
Diameter springdoek: No
Hoogte trampoline/instaphoogte: 85 cm
Short description

De North Trampoline Legend Black Ovaal is een krachtige High-End trampoline voor atleten. Levert een krachtige vering en heeft een ruim springgebied. De Legend verwelkomt actie hoog in de lucht.

ERVAAR VRIJHEID. WEES EEN EXPLORER!

- Ideaal voor trucs en acrobatiek
- Ovale trampoline
- Verstelbare veer
- HPS Veiligheidssysteem
- Veilige overlappende ingang
- Afmetingen: 4,2 x 2,95 m

 
Product details

De North Trampoline Explorer Black Ovaal is perfect voor wie graag trucs, flips en acrobatiek in de lucht doet. Met zijn strakke lijnen en all black look is dit geen standaard trampoline maar een echte eye catcher in jouw tuin.


De North trampolines zijn al jaren een fenomeen en succes in Scaninavië. Daar worden zijn gebruikt door de meest ervaren springers uit de Jumpscene die je op instagram en andere sociale media ziet.


De North Trampoline Performer heeft een krachtige vering en prestatie


De ovale frameconstructie in combinatie met de zorgvuldig geteste veren bieden de perfecte vering op het hele oppervlak. Deze combinatie biedt de ideale omstandigheden voor freestyle trampolinespringen. Met de zachte en krachtige vering en het ruime springoppervlak, nodigt de Explorer uit tot actie hoog in de lucht.


Hoog en Sterk Veiligheidsnet


Het veiligheidsnet is extreem stabiel, UV-beschermd en heeft een zeer sterke constructie met solide bevestigingspunten om bestand te zijn tegen zeer krachtig gebruik. De hoogte is 190 cm, wat voldoende bescherming biedt, zelfs voor de springers die écht hoog springen. De overlappende en zelfsluitende ingang maakt het nóg veiliger.


Optimaliseer de Vering


Explorer wordt geleverd met veerverlengers waarmee je de vering kunt optimaliseren. Kleine kinderen hebben vaak een zachtere vering nodig. Naarmate ze ouder worden, kun je de spanning van de veer aanpassen voor meer springkracht.


Sterk en Robuust Frame


North Trampolines zijn weersbestendig en zijn zelfs bestand tegen de ruwe Scandinavische klimaten. Het zwarte, gegalvaniseerde stalen frame van de Explorer is zowel aan de binnen- als buitenkant dubbel roestbestendig. De solide structuur levert kwaliteit tot in het kleinste detail.


Veiligheid zorgt voor vertrouwen Confidence


Het veiligheidssysteem van North, het Horizon beveiligingssysteem, voorkomt dat de springer in contact komt met de veren en het frame. Het 30 mm dikke beschikbaar biedt extra bescherming rond het gehele springoppervlak.


NORTH Trampolines = Superior Quality


- Ideaal voor trucs en acrobatiek
- Ovale trampoline
- Verstelbare veer
- HPS Veiligheidssysteem
- Veilige overlappende ingang
- Afmetingen: 5,0 x 3,42 m