SKLZ Pro Mini Hoop XL Mini-Basket

Brand: SKLZ
Product: SKLZ.PRO.MH.XL
€ 64.99 (Suggested retail price) € 59.99
Have question? Contact us!
Specification
Verzendkosten: 5,99
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Team: SKLZ
Short description

- Een MUSTHAVE voor de basketbalfans!
- Makkelijk te monteren tegen de muur of aan de deur
- Wordt geleverd met bal
- Polycarbonaat backboard van 58 x 40 cm
- 24 cm diameter ring met veer om te dunken

Product details

De SKLZ Pro Mini Hoop XL Basket is de best verkocht mini-basket van Amerika. Dit doordat hij in tegenstelling met de andere merken gemaakt is van zeer kwalitatieve materialen zoals de grote basketbalpalen en borden.


Het verschil met de mini hoop xl en de standaard mini hoop is de afmeting van het backboard. Bij de xl versie is het backboard nl. 58 x 40 cm en bij de kleinere standaard versie is dit 45 x 30 cm.


Met dit mini-bord kan je zelf slamdunken want er is een veer voorzien aan de basketbalring! Dit bord kan je aan de deur of aan de muur hangen. In het pakket worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd. Zo zitten er voorgevormde foam deur-bevestigingssteunen bij en de hoeken zijn ook beschermd met foam.


Het backboard is gemaakt van breukvast polycarbonaat zoals je ziet bij de grote basketbalborden. De afmetingen van het bord zijn 58 x 40 cm.


De ring heeft een diameter van 24 cm en is voorzien van een kwalitatief net met 8 bevestigingspunten.


In het pakket wordt er ook standaard een bal meegeleverd met een diameter van 14 cm. Kortom dit is een musthave voor de basketballiefhebber voor thuis of op kantoor.