TopTable Pooltafel Lexor Black Knight II 8ft

Brand: TopTable
Product: TT.PC0105
€ 2,190.00

Installatie pooltafel gelijkvloers *

Have question? Contact us!
Specification
Garantie: 2 jaar
Verzendkosten: Gratis
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Geschikt vanaf: 5 jaar
Lengte (cm): 252
Breedte (cm): 140
Hoogte (cm): 79
Color: Zwart
Material: No
Short description

Uniek in de Benelux, de vernieuwde Black Knight! Super pooltafel met 25mm dikke 3-delige leisteen, zeer zwaar massief frame. 6 losse banden van massief hout bekleed met sterke formica en aluminium stootrand.


Alle 6 pockets zijn uitgevoerd met metalen pocket plates en zwaardere droppockets welke nu met verzonken inbusboutjes zitten gemonteerd (dus niet met spijkers die ballen kunnen beschadigen, zie insert), zijkappen lopen mooi dynamisch naar binnen met op de hoeken verchroomde metalen hoeken.

Na de bestelling nemen wij met u contact op om de kleur van het laken te bepalen

 
Product details

Uniek in de Benelux, de vernieuwde Black Knight! Super pooltafel met 25mm dikke 3-delige leisteen, zeer zwaar massief frame. 6 losse banden van massief hout bekleed met sterke formica en aluminium stootrand. Alle 6 pockets zijn uitgevoerd met metalen pocket plates en zwaardere droppockets welke nu met verzonken inbusboutjes zitten gemonteerd (dus niet met spijkers die ballen kunnen beschadigen, zie insert), zijkappen lopen mooi dynamisch naar binnen met op de hoeken verchroomde metalen hoeken.


Verkrijgbaar in 7ft, 8ft en 9ft:


7ft:
speelmaat: 100x200cm
buitenmaat: 128x228cm


8ft:
speelmaat: 112x224cm
buitenmaat: 140x252cm


9ft:
speelmaat: 127x254cm
buitenmaat: 155x282cm


Standaard uitgevoerd met een "Lexor Pro" pool laken in de kleur Tournement bleu (zie afbeelding), afwijkende kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs: Lakenkleuren


Deze kwaliteits “Lexor” pooltafel is een top product samengesteld met de beste materialen, geproduceerd met de juiste zorg en leveren wij met een laagste prijs garantie op basis van prijs/kwaliteit verhouding voor de gehele Benelux.