Exit InTerra Trampoline 366 cm Grijs

Marque : Exit Toys
Produit : EXIT.10.09.12.02
€ 429.00 (Prix de détail suggéré) € 386.10
Vous avez des questions ? Contactez-nous !
Specification
Garantie beschermrand: 2 jaar
Levertermijn: 2 tot 5 werkdagen
Verzendkosten: Gratis
Ressort: 72
Diamètre: 366 cm
Vorm: Rond
Garantie veren: 2 jaar
Inhoud Pakket: Schoenenzak, Trampoline, Verankeringsset, Verenhaak
Geschikt vanaf: 6 jaar
Garantie frame: 5 jaar
Lengte Veren: 17,7 cm
Trampoline Test Gewicht: 750 kg
Garantie springdoek: 2 jaar
Montagetijd: 30 min
Weight: 62 kg
Diameter springdoek: 298 cm
Hoogte trampoline/instaphoogte: 20 cm
Short description

- Plezier gegarandeerd!
- Inclusief verluchtingsgaten
- Zeer stevige constructie
- Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Inground model
- Staat mooi in de tuin
- Extra veilig
- Makkelijk te monteren
- Veiligheidsnet verkrijgbaar in onze webshop

Détails du produit

Exit InTerra Grijs

Dutch Toys Group is bij het ontwikkelen van deze trampoline niet over één nacht ijs gegaan en heeft haar ervaring aangewend om een uitstekende prijs/kwaliteitsproduct aan te bieden om hiermee haar producten voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Design


Een prachtige kwaliteitstrampoline die in geen enkele tuin misstaat! Onopvallend maar toch met oog voor detail uitgevoerd. Met het gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate frame, heeft deze trampoline een luxe uitstraling.

Kwaliteit


De trampoline is voorzien van een zeer hoogwaardige PVC (0.60mm) afdekrand met een dikte van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand. Daarnaast bevat ieder segment van de padding afwateringsgaten zodat regenwater eenvoudig wordt afgevoerd en niet in de afdekrand blijft zitten.

Verder wordt extra veiligheid geboden door de schroefverbindingen in het frame. Hierdoor bewegen de framedelen niet tijdens het springen en biedt de EXIT InTerra daardoor dus een 'stabiele' en 'stille' sprong.

Ook aan de springmat is veel aandacht besteed. Zo is het hoogwaardige materiaal van het merk Ten Cate, dat speciaal in de USA wordt ingekocht.

Comfort


De dubbelconische veren zorgen voor optimaal springcomfort. En, niet geheel onbelangrijk: de keuze van de veerlengte is gemaakt door een groep consumenten de trampoline te laten testen en zo hun voorkeur te laten uitspreken!!

Veiligheid


De afdekrand van de EXIT Interra is uitgevoerd met luchtdoorlatend materiaal. Dit voorkomt dat er extra ruimte nodig is tussen afdekrand en bodem. Hierdoor bedraagt de hoogte van de trampoline maar 20cm, en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Door de unieke frameconstructie, staat de trampoline op vier plaatsen verankerd in de grond. Optimale stabiliteit en veiligheid in XXL uitvoering!

Kortom, kwaliteit kan ook betaalbaar zijn! Dat bewijst deze EXIT InTerra trampoline.